SM - liiga

Näkyykö.SM- liigan pelit C Morella, mulla on se Sport kanava.
Kari Halme Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Näkyy ne pelit vaikka CMorella mutta erikseen sitten maksettava jotta se Liigakin näkyy
    A-P
  • Mikä kenellekin on paras ratkaisu - tai edes mahdollista ... Itse vaihdoin DNA:n kanavapaketit (antenni) heinäkuussa CMoren/Digitan tarjoukseen "CMore Total + AntenniTV". Hinta oli silloin 29,95 €/kk, nyt kympin enemmän. CMore-sovellus on asennettuna kaikkiin mahdollisiin laitteisiin (AndroidTV-telkkari, -hubi, -mibox, Android-tabletti, iPad, puhelimet). Kaikissa toimii niin Liiga kuin formulatkin, kaikki mitä CMore tarjoaa. Telkkarissa ja hubissa toimivat CMoren antenniverkon maksukanavat. Kaapelin katsojille tämä ei ole vaihtoehto, mutta antenniasiakkaille kyllä.

Telia omistaa CMoren ja DNA ja Telia ovat kilpailevia operaattoreita. Applen kaupasta ei ehkä saa parasta palvelua ja tarjousta, jos on ostamassa Samsungin laitetta ;-)
    Papparainen
  • Porissa ei kuulu DNA:n kaapeli-tv:ssä yhdenkään liiga ottelun äänet tänään perjantaina 2.10. Kuva kyllä näkyy joka kanavalla, mutta äänisignaali puuttuu jokaiselta liiga kanavalta.
    Pete
  • Lukko tappara peli menossa kanavalla. Epg kertoo että ässien peli. Oikeasti DNA! Epg toimivuus EI OLE RAKETTITIEDETTTÄ! Semmonen 10 vuotta jatkunut ongelmat..
    Nimesi