SMS Kuubaan

Terve.
Olisin tänään vaihtanut Telia-liittymäni DNA:lle Lempäälän Ideaparkin myymälässä. Syy vaihtoon on se että Telia ei enää jostain syystä välitä tekstiviestejä kuubalaisiin matkapuhelimiin, DNA asiakaspalvelijan mukaan DNA:lla onnistuu. MUTTA kun kysyin viestin kappalehintaa (ent. Soneralla 29 snt.), niin ko. asiakaspalvelija vastasi ettei tiedä, koska ei löydy netistä, asia jonka olin jo itsekin todennut. Vastahakoisesti ko. asiakaspalvelija ryhtyi selvittämään asiaa parilla puhelinsoitolla, lopputuloksena ettei kukaan DNA:lla tiedä, mutta luultavasti 1.84 euroa kappale. Kuullostaa uskomattomalta hinnalta. Kuten myöskin se ettei mielestäni yksinkertaiseen asiaan saa tyhjentävää vastausta. Harva kai ostaa palvelua, jonka hinta on luultavasti jotain. Olen edelleenkin kiinostunut vaihtamaan DNA:lle, jos joku suostuisi kertomaan minulle paljonko maksaa yksi tekstiviesti Suomesta Kuubaan kuubalaiseen (Etecsa) liittymään.
Ystävöllisesti.
Henry