SMS viestien viive päätelaitteen käynnistyksen jälkeen?

Moi
Teen kaupallisesta GSM-modulista hyvin niukasti virtaa kuluttavan valvonta/ohjauslaitetta, jota ohjataan tekstiviesteillä. Tällä hetkellä laite herää 40min välein ja on reilun minuutin päällä. Laitteeseen ei tässä reilun minuutin ajassa ehdi aina tulla siihen lähetetyt tekstiviestit, joskus menee 6h. Miten voisin varmistaa, että tekstiviestit tulevat aina hereilläollessa laitteeseen? Miten tekstiviestit saisi potkittua liikkeelle viestikeskuksesta? DNA-prepaid liittymä.
SMS Ready Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Laitteen tulee olla päällä pidempään SMS viestien vastaanottamiseksi, viestikeskus yrittää lähettää tekstiviestiä uudelleen ajoittain kunnes viesti vanhenee. Kyseessä on siis verkon ominaisuus, ei tekstiviestejä vastaanottavan laitteen.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Moi
    Eli kuinka pitkään päätelaitteen pitää olla päällä? Eli kauanko on "ajoittain"?

SMS ready
  • Tuohon ei ole mitään tarkkaa aikaa, laite kannattaa säätää olemaan ainakin 5-10 min päällä