smtp palvelin

Mistä voisin saada dna tunnukset jotta voin autentikoida postit?
(smtp.dnainternet.net)
Tämä on luokkaa "asiakkaan puolesta kysyn" ja asiakas on
teidän asiakkaanne
M. Marjamaa

Kommentit

• Onko hänellä DNA:n sähköposti? DNA ei ole vuosiin antanit liittymän yhteydessä sähköpostia. Asiakkaan on syytä tuntea tunnuksensa.
    PW
  • Eipä taida olla. Ja siis sellaista ei enää saa ?
    M
  • Ei saa. Jos netti on DNA:lta, sen smtp palvelinta voi käyttää söhköpostissa.
    PW
  • Mutta perusmuotoisessa ei ole autentikointia. (portti tais olla 25)
    Ei toimi tarkoituksessa (eli osa postia hylkäytyy)
    M
  • Ainkin Gmail käyttää omaa smtp palvelintaan. ehkä myös se sähköposti, jota hän käyttää.
    PW
  • 🙁  Google kortti esiin, dna keskustelussa.
    Mehän voimme antaa kaiken "ison-ja-mahtavan-googlen" käsiin, tuskinpa siinäkään on ns. ilmaista lounasta tarjolla. Lähetit tai vastaanotat sen kautta niin aina ui tietoa toimijalle ja "asiakkaan-roadmap" täydentyy

Kuitenkin kun on maksetut dna yhteydet niin voisi toivoa rahalle vastinetta,
    jahas, lienee siis aika vaihtaa operaattoria ?
    M