smtp.welho.com ei toimi

smtp.welho.com ei toimi!
Ei saa vastattua palvelu@dna.fi sähköpostiin, vaan ilmoittaa virheestä.

Kommentit

• Siirsin palvelu@dna.fi:n viestin Gmail:n ja lähetin vastauksen sieltä - onnistui :-(
    Eli smtp.welho.com on vialla!

• Hei, kokeilitko sähköpostiohjelmalla vai webmailin kautta sivulla https://www.dna.fi/webmail ?

• Hei Jonna!
    Webmail ei smtp-palvelinta kaipaa, joten uusimmalla virallisella Thunderbid sähköpostiohjelmalla yritin viestiin vastata x.x@welho.com sähköpostiosoitteestani.

Webmailia en käytä! Sillä en olisi pystynyt saapunutta viestiä siirtämään Gmail:n ja vastaamaan sitä kautta saapuneeseen viestiin.
    smpt-palvelin on toiminut suhteellisen luotettavasti tähän asti.

• Teknisen puolemme ohjeen mukaisesti tämä tulee testata myös sähköpostin alkuperäisestä paikasta eli webmailista samaan aikaan kun ongelma on sähköpostiohjelmassa, jotta tässä häiriön tutkimisessa päästään eteenpäin.

• Toki tuo lähtee Webmailista - tulipahan kokeiltua onnistuneesti!
    Sitä en vain ymmärrä miksi jotain sellaista pitäisi kokeilla, joka ei vaikuta ongelmaan?

DNA trjoaa smtp-palvelinta käytettäväksi vanhoille asiakkaille ja SEN ON MYÖS TOIMITTAVA!

• Nyt näyttäisi toimivan!
    Webmailissa sähkäpostiosoite on oike, mutta ei vielä ole perille tullut 🙁
    .@welh.com:sta lähetetty tuli heti perille.

• ei toimi. aamulla toimi mutta ei enää

• no nyt toimii

• Ilo oli lyhytaikainen 🙁

• Hei!

Welhon sähköpostipalvelussa oli eilen 2.6. lyhyt katkos, joka korjattiin aamupäivän aikana. Yleistä vikaa ei siis enää ole ja palvelun pitäisi nyt toimia normaalisti, mutta eilinen katkos voi aiheuttaa häiriöitä palvelun toimintaan jonkin aikaa vielä näin jälkikäteen. Toivotaan, että sähköposti taas pian toimii kuten pitääkin.

DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Mutta kun ei vaan toimi vaikka pitäisi - äsken juuri kokeilin.
    Virheilmoitus liitteenä.

Liitetty tiedosto

• Soitinpa asiasta vikapalveluun!
    Olipahan vaikeaa saada asiakaspalvelija ymmärtämään, että vika on DNA:n palvelimessa.
    Asiakkaan syyksi yritettiin väkisin vääntää.
    Ehdotettiin jopa soittamista yhteistyökumppanin kalliiseen maksulliseen puhelinnumeroon.
    Thunderbirdin asetuksetkin olisi pitänyt tarkistaa, vaikka niihin ei ole mitään muutoksia tehty!

Selvän asian välittäminen eteenpäin on todella vaikeaa!
    Pistinpä asiasta varmuuden vuoksi Gmail:n kautta viestiä DNA:N tekniikkaan!

• Voin vahvistaa PW:n havainnon. Eilen illalla viestit eivät lähteneet smtp.welho.com-palvelimen kautta (portti 587 käytössä), eikä tälläkään hetkellä tilanne ole sen parempi.

• Hei!

Välitin tämän keskustelun tekniseen tukeen ja asiaa lähdetään selvittämään tarkemmin. Palaan asiaan, kun vika sähköpostissa on selvitetty.

• Kokeilin tunti sitten lähettää sähköpostia. Otsikossa oli sana Testi ja asiana Testi. Kähetys kesti jonkin aikaa, mutta viesti lähti ja tuli perille.
    Normaalisti POP3-yhteydelläni viesti on lähtenyt välittömästi, joten ehkäpä asiassa on vielä virittämistä.

• Ei lähde posti myöskään smtp.phnet.fi palvelimen kautta. Pari päivää sitten oli pienen hetken sama ongelma, mutta meni nopeasti ohi. Nyt ei ole tänään toiminut 🙁 Mitään muutoksia en ole tehnyt mihinkään asetuksiin ja Thunderbird käytössä.
    AS

• Hei kaikki!

Ilmoitin sähköpostiongelmasta eteenpäin ja lähdemme selvittämään uudelleen asiaa. Palaan asiaan, kun saamme ratkaisun.

• Hei kaikki!

Tarvitsemme esimerkkitapauksia vianselvitystä varten. Jos vika on vielä ajankohtainen, niin ottaisitteko yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarvitsemme seuraavat tiedot: lähde/kohde osoitteet, kellon aika, käytetty ohjelma ja mistä liittymästä.

Löydätte asiakaspalvelumme helposti esimerkiksi sosiaalisesta mediasta:

https://www.facebook.com/dna.fi
    https://twitter.com/dna_palvelu

Muut yhteystietomme löytyvät TÄÄLTÄ

• Äsken kokeilin lähettä welho.com POP3 tililtä toiseen welho.com tiliin sähköpostia ja käytän smtp.welho.com palvelinta.
    Homma onnistui normaalisti, eli viesti lähti heti.
    sntp.welho.com palvelin tuntuisi olevan kunnossa!

• Hei kaikki!

Vian syy on nyt selvinnyt ja vika on korjattu. Kiitos kaikille ilmoituksistanne asiakaspalveluun!

Jos lähtevässä postissa esiintyy vieläkin ongelmia, kannattaa tarkistaa, että lähtevän postin palvelimeksi on asetettu smtp.welho.com. Myös välimuistissa olevat DNS-tiedot voivat sotkea tilannetta, joten välimuisti kannattaa tyhjentää.