Soittajan numeron näkyminen ulkomailla.

Ulkomailla kaikki soittajan numero ei näy vaan kaikki tulee tuntemattomasta numerosta, vaikka numero olisi yhteystiedoissa. Miten saan numerot näkymään?
Pekka Aalto Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Pekka!

Ovatko soittajat siis suoraan "tuntematon numero" puhelimessa vaiko näkyykö tuossa pelkästään numero ilman puhelimeen tallennettua nimitietoa?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Moi, kaikki puhelut ovat suoraan "tuntematon numero", ja numeroa ei näy ollenkaan.
    Pekka
  • Pystytkö kokeilemaan SIM korttia jossain toisessa puhelimessa niin tällä varmistetaan ettei kyse ole jostain puhelinmallista riippuvasta asiasta?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei, En ole pystynyt, mutta nyt minulle tuli muutamia puheluita joissa näkyi numero. Edelleen kuitenkin suuri osa tulee niin että näytöllä näkyy "tuntematon numero" ja siis mitään numeroa ei näy.
    Pekka
  • Onko nämä tuntemattomina näkyvien soittajien numerot tallennettu puhelimeen kansainvälisessä muodossa eli onko alussa +358-etuliite?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei,
    Tiedän että on tullut puheluita, joissa nimi on tallennettu kansainvälisessä muodossa yhteystiehoihin, ovat näkyneet "tuntematon numero" eli mitään numeroa ei ole näkynyt. Lisäksi on tullut varmasti myös puheluita jotka eivät ole yhteystiedoissa.
    Verkkooperaattori kohdalla näkyi Vodafone-DNA. Minulla on siis DNA liittymä.

Pekka