Soittavan numeron tunnistus Nokia 3.1. puhelimessa

Hei, soitin asiakkaalle, hän ihmetteli, kun hänen puhelimsa tunnisti numeroni harrastusyhteisöni puhelimeksi. Liittymä on työnantajani, ei siis harrastusyhteisöni. Hän kertoi, ettei hän ole asentanut puhelimeen esim. Fonecta Calleria tai muitakaan sovelluksia, puhelin on hänelle aivan uusi. Hän on ostanut sen DNA-kaupasta. Itse kokeilin välittömästi Fonecta Calleria, se kertoi liittymäni omistajan aivan oikein. Nokia.com sivun tukichat ja sähköpostituki on vain englanniksi. Nokian pääkonttorin vaihde +358 10 44 88 000 ei voinut yhdistää minnekään. Samoin kävi Oulun toimipisteen asiakaspalvelun numeron +358 7 1400 4000 kanssa. Sieltä annettiin Microsoftin numero. Sinne en enää soittanut, aloin etsiä myyjää. Palvelun saaminen on ala-arvoista. Kovasti ihmetyttää, mistä puhelin tunnistaa numeron noin väärin? Onko tämä jo tietosuojakysymys? Mitä sanoo CRPD?
Eero Pulkkinen Ilmoita asiaton sisältö