Soitto Sisiliasta suomeen

Puhelin ilmoittaa matkapuhelinverkko ei ole käytettävissä matkapuhelinta varten. ??
Arja Savolainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Arja!

Varmistathan, ettei puhelimessa ole epähuomiossa jäänyt ns. lentotila (lentokoneikoni) päälle. Lisäksi kannattaa vielä varmistaa, että SIM-kortti on kunnolla paikoillaan ja ensiapuna käynnistää puhelin uudelleen.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Onkohan Italian roamingissa jotain vikaa?

Ollaan just reissulla Milanossa ja seurueessa olevat DNA:n liittymät putoavat säännöllisesti pois verkosta.

Toisen operaattorin kortti toimii mukisematta.
    Pekka
  • Hei Pekka!

Roaming-verkossa on ollut ajoittaisia häiriöitä, joten nämä ongelmat voivat johtua juurikin tästä yleisestä viasta. Puhelut ja tekstiviestit eivät välttämättä onnistu tai puhelin voi tippua kokonaan pois verkosta. Ongelmia voi esiintyä ympäri maailmaa.

Vika on tiedossa ja se pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut koituneesta haitasta!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija