Sony Android TV sovellus

Hei, otin käyttöön ja latasin televisioon DNA TV sovelluksen ja tallensin eilisen Mission Impossible elokuvan, nyt TV sovellus kuitenkin herjaa että tallennusta voisi katsoa vain hubilla tai mobiilisovelluksissa..., mikäs idea tässä sovelluksessa nyt on kun edes tallenteita ei voi katsoa?
Tdsl69

Kommentit

 • Hei!

  Tallenteiden tekemisen ja katsomisen pitäisi toimia Android TV sovelluksella normaalisti, mitään ongelmia näiden kanssa ei ole siis tiedossa. Olethan ongelmasta yhteydessä asiakaspalveluumme niin päästään selvittämään tilannetta tarkemmin, kiitos.

  https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Hei, kiitos vastauksesta, laitoin viestiä, tallenneongelma koskee näköjään ainoastaan nelosen kanavia, muiden kanavien tallennuksia pystyy katsomaan ongelmitta.
  Sovellus tuntuu muuten lupaavalta mutta jos ohjelmaoppaasta valitsee menossa olevan ylen ohjelman niin katselu siirtyy yle areenaan eikä suoraan lähetykseen..., ominaisuus?
  Tdsl69
 • Sovelluksella voi tosiaan katsoa tallenteita (pl. Nelonen, Jim, Liv ja Hero) ja tallentaa uusia ohjelmia.

  Ohjelmaoppaan kautta voi tarkastella ohjelmatietoja, laittaa ohjelmia tallennukseen tai aloittaa menossa olevan ohjelman katsomisen tallenna ja katso -toiminnolla (pl. Nelonen, Jim, Liv ja Hero).

  Suoratoistopalvelut toimivat kuten DNA Hubillakin, mutta vaativat kyseisen suoratoistopalvelun asentamisen laitteeseen, jotta DNA TV sovellus osaa avata kyseisen suoratoistopalvelun laitteella.
  DNA Hanna palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.