Sony Xperia XA2

https://kauppa4.dna.fi/DNA-Open/Puhelimet-ja-liittym%C3%A4t/Puhelimet/Sony-Xperia-XA2/p/QP00177-silver

Tilasin kyseisen puhelimen ja haluan asentaa siihen sailfish OS käyttöjärjestelmän mutta nyt heräsi kysymys että pystyykö kyseisessä mallissa avaamaan bootloaderin?
Jarkko Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Lisäyksenä vielä että jollan sivuilla on mainittu että mallit Sony Xperia XA2 Dual SIM (H4113 & H4133) on tuettuna ja tuolla dna:n sivulla on mainittu Valmistajan tuotekoodi 1312-4161. Onko siis tämä puhelin tuettujen joukossa?

Jarkko
  • Hei Jarkko, emme valitettavasti tue eri käyttöjärjestelmien asentamista puhelimiin, tämä jää omalle vastuullesi
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Siis toki asennan sen itse mutta kysymykseni oli että pystyykö tuohon malliin sen asentamaan. Eli pystyykö bootloaderin avaamaan? Oletan että pystyy mutta onko mahdollista että DNA:n myymissä puhelimissa on jotenkin avaaminen estetty?
    Jarkko