Sopimusta

Puhelimessa kerrotiin eri hinta, kuin mitä tilausvahvistuksessa on

Kommentit

  • Hei Marko!

    Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jonka kautta asia selviää. Tavoitat asiakaspalvelumme joko puhelimitse 044 144 044 tai Oma DNA -sovelluksen chatin kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.