Siirry uusimpaan kommenttiin

Sovelluspäivitys 2.13 DNA TV Hubi-laitteille

Olemme julkaisseet DNA TV Hubi ja DNA TV Hubi (2. sukupolvi) -laitteille uuden DNA TV -sovelluspäivityksen 2.13. Olemme muun muassa:

Päivittäneet sovelluksen ilmettä ja värimaailmaaLisänneet kanavalle paluu -painikkeen Hubin Bluetooth -säätimeen

 • Siirtyminen edelliselle kanavalle ja takaisin onnistuu nyt helposti painamalla 0-näppäintäMahdollistaneet ajansiirto (Timeshift) -ominaisuuden käytön Hubi 2 -laitteella
 • Ajansiirtoa varten laitteessa on oltava kiinni ulkoinen kovalevy

Lisänneet Androidin järjestelmäasetukset myös DNA TV:n asetusvalikkoon
Järjestelmäasetuksissa voi mm.
 • Tehdä muutoksia verkko- ja internetasetuksiin
 • Lisätä Google-tilin tai muuttaa sen kirjautumistietoja
 • Tehdä muutoksia asennettuihin sovelluksiin
 • Yhdistää muita laitteita Hubiin Bluetooth yhteyden kautta

Otamme mielellämme vastaan palautetta uudesta päivityksestä!


Aurinkoista kevättä toivottaen,
DNA TV kehitystiimi

Kommentit

 • Kovalevyn kanssa kanavat vaihtuu hitaasti milloin huvittaa ja timeshift lagaa aina.
  Käyttämällä menossa olevan ohjelman alusta, saattaa käynnistyä minkä tahansa kanavan samaan aikaan menevä ohjelma. Et ihan jees.
  Paolo
 • Minulla uudistukset toimii, kiitokset siitä. On niin paljon eroja ihmisillä Hubi2 toiminnassa, että ei oikein kehua uskalla, mutta tämä laite pelaa melkein niin kuin pitää.Muistutukset kun saisi ohjelmakirjaston tuleviin ohjelmiin. Kovalevytallenteihin vielä jatkuvat tallennukset, ja latauksien muutamat ongelmat pois, esim. satunnaiset mustaruututallenteet, ja tekstitys ongelmat. Kaikki ongelmat ovat kuulemma hoidossa, päivityksiä odotellessa. Vanhan hubin kanssa n.5v.pelanneena tämä versio on huomattava parannus oikeaan suuntaan.
  Jore
 • Päivityksen jälkeen lakkasi kovalevytallennus toimimasta, tallenteissa näkyy ohjelman otsikko mutta tiedosto on tyhjä. Otin vian ilmettyä yhteyttä asiakaspalveluun ja siellä kerrottiin, että asiaa tutkitaan ja korjaus on tulossa. Tänään soitin uudestaan ja vastus oli suht sama, syytä etsitään ja korjaus tulossa "viikon, kahden, ehkä kolmen viikon kuluttua".  On kuulemma huonoa tuuria, kun jaellaan toimimatonta ohjelmaversiota. Minusta kyseessä paremminkin huono laatu ja puutteellinen testaus.
  Jake
 • Kovalevytallennus on minulla tuottanut jo aiemminkin noita tyhjiä tallenteita melko usein, jonka takia en ole sitä juuri käyttänytkään. Lisäksi ongelmana on ollut tekstityksen "sekoaminen", jota tapahtuu valitettavasti nyt myös ajansiirron kanssa. No kovalevytallennettahan sekin toki on.

  Tekstityksen sekoamisella tarkoitan, että tekstitykset tulee väärään aikaan, ehkä noin 10-20 sekuntia eri aikaan kuin vastaava puhe. Ainakin ajansiirrossa tuo sekoaminen voi tapahtua ihan kesken katselunkin niin, että aluksi tekstitys näkyy oikein ja sitten "sekoaa". (Tämähän ei siis tietenkään ilmene sellaisilla kanavilla, joilla tekstitys on ns. kuvaan poltettu, vaan valinnaisia ja/tai useamman kielisiä tekstityksiä tarjoavilla kanavilla, esim. BBC Nordic, ja Ylen kanavillahan taitaa olla myös sama tekniikka käytössä.)

  Nämä havainnot ihan vaan muutaman pikku kokeilun perusteella. Minäkin kyllä vähän ihmettelen testauksen tasoa, vai onko sitä ollenkaan, kun tuollaiset bugit pääsee läpi asiakastuotteeseen asti.
  Masa

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.