SquareTrade-laiteturva. Ei toimi Suomessa.

Miksi DNA kauppaa laiteturvaa sivuillaan lupaamalla siihen jopa 24h toimitusajan? Eikö koko idea suht kalliissa palvelussa ole, että toimitus todellakin on 1-2pv sisään?

Olen maksanut nyt yhteensä n. 210e laiteturvasta, jossa olen tehnyt vahinkoilmoituksen tämän viikon maanantaina rikkoontuneen luurin takia. Laitteen toimitus on kuitenkin vasta joskus ensi viikolla, eli yli 7 päivää! Jos sittenkään.

Miksi asia on tehty näin vaikeaksi, ja miksi asiasta annetaan virheellistä tietoa sivuillanne? Miksi kumppaninne on edes Square Trade, jonka käyttämä UPS on käytännössä rampa ja käyttökelvoton kaikkialla muualla kuin Helsingin keskustassa? Miksi siis markkinoitte ja myytte palvelua, jossa asiakaslupaus rikotaan näin räikeästi?

Olen ollut tyytyväinen DNAhan pääpiirteittäin, mutta muutamat jutut ovat valitettavasti tökkineet viime aikoina.

Kommentit

• Hei Matti!

Sivulla https://www.dna.fi/laiteturva kerrotaan siis seuraavasti: "SquareTrade tarjoaa nopeita ja vaivattomia korjauspalveluita, joiden avulla saat puhelimesi pian taas toimintaan. Voit myös valita korvaavan laitteen, jonka lähetti toimittaa rikkoutuneen tilalle jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Vaikeasti tavoitettavilla alueilla toimitusaika voi olla 2-3 päivää pidempi. Jos korvaushakemuksesi vastaanotetaan perjantaina klo 18:30 jälkeen tai viikonloppuna, SquareTrade toimittaa korvaavan laitteen seuraavana tiistaina.". SquareTraden sivuilla, joissa vahinkoilmoituskin siis tehdään, kerrotaan kuitenkin että poikkeustilanne on aiheuttanut heillekin ruuhkaa. Tarkkaa syytä normaalia pidempään toimitusaikaan kannattaa kuitenkin tiedustella suoraan SquareTraden omasta asiakaspalvelusta, sillä ainakaan DNA:lla ei ole tiedossa että näiden kanssa olisi yleisesti viivästyksiä tai toimitusajat uudelle laitteelle olisivat kohtuuttomasti venyneet. Pahoittelut osaltamme että toimituslupaus ei ole tässä tilanteessa pitänyt ja mikäli tästä aiheutuu sinulle ylimääräistä haittaa tai harmia!