squaretraden turvan peruminen

Olen tässä nyt tunnin verran etsinyt että mistä saisin squaretrade turvan peruutettua kun semmoinen huijattiin ottamaan. Saa kuulemma perua koska vaan mutta ei ainakaan mitenkään helposti.

Kommentit

• Jos palvelu on meidän kauttamme tilattu, niin myös sen irtisanominen hoituu asiakaspalvelumme kautta.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Moi,

Minun Palveluni ei toimi edelleenkään. Olen tästä ollut yhteydessä aspaan. Joka kerta saan samab ilmoituksen, että järjestelmässä häiriö, yritä myöhemmin tai ota yhteys aspaan. Olen jo toista viikkoa yrittänyt uudestaan. Ei onnistu. Aspastakaan ei palattu asiaan, vaikka näin sovittiin. Voisiko joku selvittää miten onnistuisin tekemään tunnukset itselleni, kiitos 😀
  • Hei, haluan peruuttaa squaretraden, mutta en löydä minun palvelustani mitään mistä voisin peruuttaa sen. En halua hoitaa asiaa puhelimitse, koska olen Intiassa.
  • Hei Teo!

Irtisanominen hoituu asiakaspalvelun kautta myös sähköisesti, joko lähettämällä meille viestiä www.dna.fi/yhteystiedot -sivun alalaidasta löytyvän 'Lähetä meille viesti' -linkin kautta tai puhelimen Oma DNA -sovelluksessa.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei!
    Tuleeko SquareTrade vakuutus enää uuteen puhelimeen jonka sai rikkoutuneen tilalle SquareTradelta?
  • Hei Milla!

Laiteturva jatkuu korvaavan puhelimen osalta sopimusehtojen mukaisesti. Vakuutusehdot sekä muuta lisätietoa laiteturvasta löydät osoitteesta https://www.dna.fi/laiteturva.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Pitäiskö saada korvaavan laitteen? Puolitoista viikkoo jo mennyt siitä kun tehtiin vahinkoilmoituksen,puhelin lähetetty viime viikolla. Ei ole kuulunut mitään korvaavasta  laitteesta.
  • Hei, kannattaa olla SquareTraden asiakaspalveluun yhteydessä asian tiimoilta.
    https://www.squaretrade.fi/fi/ota-yhteytta
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei,
    Minä olen liittynyt kanta asiakaksi mulle sanottiin, että liittyy uudestaan, mutta ne eivät hyväksyneet minua liittymään asiakaspalveluksi. Tämä on todella huono ja SquareTraden palvelu on huono.
    Terveisin.
    moi
  • on kyllä aika huijausta koko laite turva ja takuu korvaavasta laitteestakin, jos näyttö menee rikki niin olet viikon ilman puhelinta. luulin kun otin laite turvan et olisi joku hyväkin juttu, mutta nyt todennut että on vaan joku ulkomaan korjaus, et saadaan se ilmatteeksi suurin pirtein korjattua. ikävää et ihmisiä näin vielä huijataan ja pidetään pilkkanaan.
    ville
  • aiemmin mulle myytin toi vakuutus että saisin UUTTA vastaava laitetta, ja sieltähän tulee tehdaskorjattua vanhoja laitteita!! , DNA myyjä tässä mua huijasi.
    Weni
  • no mulla mennyt turvan vakuus loppuun, mutta siltikin dna lähettelee laskuja minulle ja ssan soittaa kerran kuussa sinne että saan sen pois. yrittää huijata kaikilta akikki rahat mitä vaan mahdollista pois, taidan vaihtaa firmaa ensi sopimuksen lopussa. on meinaa saanut mun rahoja ihan tarpeeksi ja palkaavat vain huijareita myymälöihinsä. ovat oikeen pois firma.
    ville