SUB kanavan ohjelmatiedot

Miksi SUB kanavan ohjelmatiedot ovat ainakin tällä viikolla olleet osittain väärin?

Kommentit

• Hei Pasi,

Onko muiden kanavien EPG-tiedot kunnossa? Ehditkö jo kokeilemaan onko kanavien uudelleen hakemisesta apua?
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Moi!
    Kyse on DNA apin ohjelmaoppaasta, jota käytön iPadiltäni. Sen ohjelmatiedot eivät ole pitäneet täysin paikkansa. Esim ke 14.1.ohjelmaopas ei näyttänyt liigapeliä, vaan sen mukaan olisi pitänyt olla muita ohjelmia. Muitakin vastaavia virheitä, niin ohjelmissa kuin ajoissakin oli oikeisiin ohjelmatietoihin. Kyse ei siis ole mistään päivittämis ongelmista minun laitteissa, vaan vika DNA:n puolella. Kannattaisi siellä tarkistaa tiedot. Vika ei aina ole käyttäjissä.
    Pasi
  • Kyseessä oli yleinen vika keskiviikkona 13.1. jonka takia kanavalla on ollut virheellisiä ohjelmatietoja DNA Hubilla ja DNA TV -sovelluksella. Tämä on selvityksessä mikä vian on aiheuttanut, niin vastaavilta voitaisiin välttyä jatkossa. Pahoittelut koituneesta haitasta!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Moi!
    Ongelma tai vika ilmeni myös ainakin 12.1.ja 15.1. SUBin ohjelmatiedoissa. Ei siis vain 13.1.
    Pasi
  • Kiitos tarkennuksesta!