Suljetun puhelimen käyttö

Miten asiakaspalveluun voi soittaa kun puhelin on suljettu eikä se avaudu PIN-koodin avulla?
Marja Mäkipeska Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Marja, lukkiutuneella puhelimella on mahdollista soittaa vain hätänumeroon. Voit tarkistaa liittymäsi PUK1 koodin DNA Minun palveluni -sivustolta: https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen#

Kun SIM-kortin PIN1 koodin näppäilee kolme kertaa väärin, pyytää kortti PUK1 koodia, jolla voit vaihtaa PIN1 koodin uuteen.