Suoratoistopalveluiden heikko kuvalaatu ja nykiminen

Mikäköhän mahtaa olla vialla, kun kaikkien suoratoistopalveluiden (Viaplay, Netflix, YouTube etc) kuvanlaatu on muuttunut heikoksi ja varsinkin viaplayllä näkee selkeää pientä nykimistä. Koskee kaikkia laitteita, niin puhelinta, pleikkaria, kuin läppäriäkin. Huawei B715s-23c laatikkona. Testeri antaa ihan samoja nopeuksia, kuin pari viikkoa sitten, jolloin kuva oli parempaa. Laatikko on resetoitu ja oletusasetukset palautettu, mutta mikään ei ole muuttunut.

Kommentit

• Onko sulla langaton wifi-yhteys vai langallinen kaapelilla? Noissa langattomissa voi alkaa pätkiä, nimimerkillä kokemusta on, joten suosittelen kytkemistä kaapelilla.
    Jari