Suosikit hubiin adressi

Itseä ei alfa tv tai femma  kiinnosta ja joiltain muiltakin kanavilta tulee harvoin kiinnostavaa katsottavaa ja kaikki on nyt iloisesti sotkuna. Ku olis joku appi jolla vois katsella tv ohjelmia jossa kanavat hyvässä järjestyksessä. Onneks on toistaiseksi voimassa oleva soppari. Sen osaan sanoa että kanavalistan järjestyksen suoraa muokkaamista on turha odottaa, sotkee fengshuin. Tosin se olis paras ratkaisu.

Jos asia saisi parempaa prioriteettiä kun sille ois kannatusta. Kommatkaa hep jos toiminto kiinnostaa. Kumpa ois 100e luokassa kaapeliviritin, hbo toimis ja android
Koskelainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• @Koskelainen "Kumpa ois 100e luokassa kaapeliviritin, hbo toimis ja android". Vastaus on Mecool KT1, www.mecoolonline.com. "Pudezzio" on kirjoittanut siitä toisessa ketjussa.
    Papparainen
  • Mitä jos vain hubista kanavahallinnasta ruksisit pois ne kanavat, jotka ei kiinnosta? (Asetukset -> kanavahallinta -> muokkaa kanavalistaa)
    Yks vaan