Super Prepaid 4G + Huawei DNA 4G WLAN B315

Moro,
Tulin hankkineeksi otsikon liittymän ja käytetyn laitteen käytettäväksi lomamatkallani Ruotsissa Sälenissä. Luin ohjeet, jonka mukaan liittymä on aktivoitava Suomessa. Tämä onnistuikin, media-PC:llä oli wlanin kautta toimiva yhteys.
No, nyt ensimmäistä päivää lomakohteessa nettiyhteyttä ei kuitenkaan ole, vaikka muutoin asetukset ja laitteet ovat samat, vain näyttölaite on eri.
Mikä nyt on vialla?
Otin mukaan Ruotsiin ethernet-kaapelin ja selaimen http://dna.mokkula-asetussivulla ruotsalaisena operaattorina näkyy 3 SE. Siellä näkyy tulleen suomenkielinen lyhyt tekstiviesti täällä Ruotsissa netin käytöstä.
Mikä estää yhteyttä?
Virussuojaus F-Safe ja lisäksi F-Secure Freedome VPN. Freedome on kytkettävä pois päästäkseni mokkulan asetussivulle myös Suomessa.
Ostinko siis turhaan liittymän ja laitteen?

Kommentit

• Hei Vesa!

Mokkulan pitäisi toimia normaalisti myös Ruotsissa, huomioithan että DNA Super Prepaid -liittymällä tiedonsiirrosta veloitetaan 0,0056€/Mt eli 5,60€/Gt ja liittymällä tarvitsee olla saldoa.

Freedome on VPN yhteys joka tulee kytkeä pois päältä jos haluat yhdistää mokkulan hallintasivulle, sivulle ei nimittäin pääse ulkoverkosta käsin.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Onko siinä Huaweissa roaming sallittu asetuksissa?