super prepaid 4g hypernetillä julkinen ip osoite???

saako tähän yllämainittuun pakettiin julkista ip osoitetta mulle on sanottu asiakaspalvelussa että saa??? tarviin tätä pakettia peliservujen pyörittämiseen... olen vaihtanut apn hommat julkinen.dna.fi jne testannut portteja mm rdpllä koneeseen tai sshta tai minecraft palvelinta yksikään ei toimi?? ja jos paskaa jauhoitte nii tosta kyllä rahat takasin haluun.