Super Prepaid 4G toimii mitenkuten osittain

Hankin juuri harjoituksen vuoksi dna prepaid-liittymän. Nyt ilmeni sellainen ongelma että nettiyhteys toimii lähes kaikkiin sovelluksiin, mutta: S-mobiili, firefox ja duckduckgo eivät toimi. S-mobiili ilmoittaa Ei internet yhteyttä, firefox ja duck kertovat että ERR_CONNECTION_REFUSED. Mistä ihmeestä tämä voisi johtua?? Selaimista sitten kyllä Chrome toimii ok. Onko olemassa jokin asetus, jota en hoksaa, vai mistä voisi olla kysymys??
Olavi Tuomaala Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Onko puhelimeen asennettuna jokin Turvapaketti tai vastaava, jonka kautta voisi olla estettynä tiettyjen sovellusten käyttö? Auttaako puhelimen uudelleenkäynnistys ongelmaan, vai jatkuuko sama?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Kaikkia noita kokeilin,ei ole mitään turvapaketteja paitsi Aviran virustorjunta.
    No, sitten keksin kuin keksinkin avun: nämä kolme sovellusta piti poistaa ja asentaa uudelleen. Jo alkoi pelata. Tätä vehjettä on aikaisemmin käytetty Saunalahden liittymällä ja noihin on ilmeisesti jäänyt jotain mikä sen jälkeen estää käytön. Oppia ikä kaikki!!!
    Eli ongelma ratkaistu!
    Olavi Tuomaala
  • Tietoturvaohjelmistoissa on tämä ominaisuus sen vuoksi että jos puhelin varastetaan ja vaihdetaan simmi niin puhelin ei toimi. Identiteettivarkaussuoja
    Tuomas Raatikainen