Super Prepaid 5G

Onkohan suunnitelmissa tuoda Super Prepaidiin 5G mahdollisuutta? Omalla mökilläni näyttäisi tulleen 5G kahteen viereiseen torniin (ainakin verkonparannus merkintöjen mukaan kartassa), mutta Super Prepaidissa ei näytä olevan kuin 30 päivän 5G-netti.

Eli onkohan suunnitelmissa tuoda joko päiväkohtainen (kuten Rajaton Prepaidissa) tai edes lyhyempiä 7 vrk datapaketteja? Tuntuu suolaiselta maksaa 30 vrk:sta ja todeta ettei se 5G yhteys sittenkään kuulu mökille asti. Varsinkaan kun en siellä ikinä 30 vrk vietä putkeen.
Michael Burman

Kommentit

 • Hei;

  Miten Tämän Asian Kanssa Tulevaisuudessa On ?

  "Onkohan suunnitelmissa tuoda Super Prepaidiin 5G mahdollisuutta? Omalla mökilläni näyttäisi tulleen 5G kahteen viereiseen torniin (ainakin verkonparannus merkintöjen mukaan kartassa), mutta Super Prepaidissa ei näytä olevan kuin 30 päivän 5G-netti.

  Eli onkohan suunnitelmissa tuoda joko päiväkohtainen (kuten Rajaton Prepaidissa) tai edes lyhyempiä 7 vrk datapaketteja? Tuntuu suolaiselta maksaa 30 vrk:sta ja todeta ettei se 5G yhteys sittenkään kuulu mökille asti."

  Pyytäisin Ystävällisesti Vastaustanne - Pikimmiten  😉
  Michael
 • Moi Michael,
  kiitos palautteestasi. Kuten olet huomannutkin, DNA Super Prepaidiin on saatavilla 5G-paketteja. Toistaiseksi tarjolla on vain 30 vuorokauden paketteja, mutta tutkimme mahdollisuuksia tuoda myös muunlaisia paketteja tarjolle.
  DNA Juha

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.