Super prepaid ja mokkula

Mulla on Androidtabletissa Super prepaid ja se pelaa ihan ok, mutta nyt tarvitsisin samanlaisen liittymän toiseen käyttöön.

Kyseessä Androidlaite johon kytketään mokkula USB liitännällä. Toimiiko homma jos lataan laitteeseen sen Prepaid äpin, eli pystynkö sillä aina esimerkiksi aktivoimaan datayhteyden? Mokkulahan näkyy laitteelle 'vain mokkulana' joten arveluttaa että tunnistaako äppi sillon SIM korttia. Jos tuo ei toimi niin ratkaisuksi voisi käydä myös esimerkiksi kännykässä oleva joku sovellus tai tekstiviestiaktivointi tms.

Kommentit

• Jos nyt ymmärsin kysymyksesi oikein, niin mä oon käyttäny Super Prepaidiä mokkulassa ja ostanut siihen nettiaikaa puhelimen Prepaid-äpillä.

Mokkulathan vissiin yleensä pystyy vastaanottamaan tekstiviestejä niin lataa vaan se Prepaid-äppi laitteeseesi ja äppi sit kysyy prepaidin liittymä- eli puhelinnumeroa, annat sen ja sitten ne lähettää koodin prepaid-liittymään tekstiviestinä. Mokkulan tekstiviestit voi yleensä lukea mokkulan hallintasivulta niin sieltä saat sen koodin jonka sitten naputtelet äppiin. MUISTAAKSENI näin homma toimii.

(Jos haluaa laittaa äpin laitteeseen, jossa on paikka sim-kortille, niin on myös mahdollista käyttää ensin prepaidin sim-korttia siinä laitteessa. Äppi tunnistaa liittymänumeron automaattisesti ja myös aktivoi sen ilman että täytyy itse syöttää koodia. Sitten kun prepaid-liittymä on liitetty äppiin, sim-kortin voi siirtää mokkulaan.)
    Eija