Super prepaid lataus ei onnistu

Yritin ladata Super prepaid liittymää, mutta ainostaan lataussetelillä näyttää onnistuvan. Muissa kohdissa lukee "liittymälläsi on aktivoimaton paketti". Missähän tällaisen paketin voisi aktivoida?  En ole rekisteröinyt liittymää.
Ninnimari Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei, miltä tilanne näyttää kun avaat sivun m.prepaid.dna.fi? Tuo sivu näyttää prepaid -liittymäsi tiedot.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Sama ongelma minulla dataprepaid liittymän kanssa. Lataus ei onnistu, ilmoittaa että "liittymälläsi on aktivoimaton paketti". SIM on internet modeemissa joten m.prepaid.dna.fi ei onnistu.
    Tapio