Super prepaid lataus ei onnistu

Yritin ladata Super prepaid liittymää, mutta ainostaan lataussetelillä näyttää onnistuvan. Muissa kohdissa lukee "liittymälläsi on aktivoimaton paketti". Missähän tällaisen paketin voisi aktivoida?  En ole rekisteröinyt liittymää.
Ninnimari Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei, miltä tilanne näyttää kun avaat sivun m.prepaid.dna.fi? Tuo sivu näyttää prepaid -liittymäsi tiedot.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Sama ongelma minulla dataprepaid liittymän kanssa. Lataus ei onnistu, ilmoittaa että "liittymälläsi on aktivoimaton paketti". SIM on internet modeemissa joten m.prepaid.dna.fi ei onnistu.
    Tapio
  • Liittymäni on rekisteröity. Olen muutaman kerran ladannut ja tankannut aina kuukaudeksi kerrallaan ja puoli vuotta sitten maksoin puoleksi vuodeksi 99,90 rajoittamattoman netin, joka on toiminutkin hyvin, mutta nyt kun 18.12.2019 se loppuu, olisin ostamassa uuden puolen vuoden jakson, mutta se ei ole mahdollista, koska tulee herja:
    "Liittymälläsi on aktivoimaton paketti"
    Kimmo
  • Vastaava ongelma minulla.
    Yritän ladata laitrnetti -pakettia riistakameraan. Olen ladannut aiemmin ainakin 2 kertaa
    Hannu
  • Näkyykö jotain aktivoimattomia paketteja kun avaat sivun m.prepaid.dna.fi ? Tuon sivun voi avata esim. puhelimella, kun olet yhdistyneenä mokkulan (jossa tuo prepaid kiinni) wifiin.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ei näy. Kuten aiemmin jo kirjoitinkin, ei ole ollut mitään ongelmaa ladata aiemmin kuukauden paketteja ja kun näytti toimivan niin kesäkuussa latasin sitten puoli vuotta. Hinta/laatusuhde on ollut kohdillaan. Nyt ei vaan pääse tekemään mitään, koska tulee herja "Liittymälläsi on aktivoimaton paketti "
    Tuo tulee kohdassa valitse haluamasi lataus, jonka sivulla valittavana 5 erilaista vaihtoehtoa, joita ei siis voi tuon herjan takia ostaa.
    Alkusivulla on tuossa m.prepaid.dna.fi tieto nykyisestä ajasta 3/180 vrk ja sen alla lukee jonossa 9GT / 90vrk.
    Kimmo
  • Tuo aktivoimaton paketti on siis tässä tapauksessa juurikin tuo "jonossa 9GT / 90vrk". Kyse on mitä luultavimmin prepaidin rekisteröintipalkkiosta. Eli kun nykyinen aika loppuu, siirryt käyttämään tuota 9Gt -pakettia, ja pääset myös lataamaan uuden paketin jonoon. Eli ensin käytetään tuo mikä on nyt jonossa.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Saa nähdä miten käy. Ongelmaahan ei ole aikaisemmin ollut, vaikka olen lataillut lisäaikoja edellistenkin pakettien voimassaoloaikana.
    Kimmo
  • Liittymällä voi tosiaan olla yksi paketti käytössä ja yksi jonossa. Eli nyt sinulla on tuo paketti vielä voimassa ja jonossa tuo rekisteröintipalkkio. Kunhan nykyinen paketti loppuu, voit ladata uuden paketin ja se menee jonoon odottelemaan että tuo 9Gt rekisteröintipalkkio on ensin käytetty, ja tulee sitten voimaan.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • @Kimmo
    Olisikohan niin , että käytössä olevan paketin perään voi ladata uuden odottamaan , mutta odotuslistalla voi olla vain yksi paketti kerrallaan????
    Veikko
  • Kun se SIM on riistakamerassa hevonkuusessa, on kovin vaikea mitään sille tehdä. Taitaa olla viisainta hankkia kilpailijan liittymä kun on vielä halvempikin.
    Hannu
  • @Hannu
    Prepaidin voi rekisteröidä , jolloin sitä voi hallinnoida Minun palveluissa millä tahansa laitteella/nettiyhteydellä.
    Veikko
  • On rekosteröity. Sieltä olen yrittänyt - samat vastaukset.
    Hannu