Super Prepaid toimii puhelimessa, muttei 3G-riistakamerassa???

Viikonlopusta alkaen olen "tapellut" asetusten kanssa ja tänään aamulla jätin kokeeksi kameran päälle kun lähdin töihin, siis silloin oli "täysi" signaali. Ainuttakaan kuvaa ei tullut sähköpostiin ja töistä tullessani huomasin kameran ilmoittavan "Ei signaalia", muistikortilta löytyi ~50 kuvaa... Kokeilin (vara)puhelimessa korttia ja liittymä toimi ihan normaalisti, eli onko liittymä "väärä" vai mistä edellä kuvatut ongelmat johtuvat???

Kommentit

• Hei Jyrki!

Liittymän toiminnan ei pitäisi vaatia muuta kuin oikeat asetukset laitteeseen.

Manuaaliset MMS ja Internet asetukset löytyvät alempana sivulta täältä: https://www.dna.fi/tuki-puhelinliittymat

Sähköpostiasetukset löytyvät vastaavasti täältä: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/sahkoposti-asetukset-puhelimeen/#c2105439
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Siis mistä verkon "katoaminen" mahtanee johtua???
  • Paha tuota on arvuutella jos liittymä toimii kuitenkin normaalisti puhelimessa, liittymän toiminta kun ei vaadi mitään muuta laitteelta kuin verkkoasetukset ja valtaosassa puhelimissa nämä tulevat nykyään automaattisesti. Laitteesta kannattaakin siis varmistaa että manuaalisesti syötetyt asetukset ovat myös kunnossa
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mikäli kamera on Pohjois- tai Itä-Suomessa ja se ilmoittaa ei signaalia, kameran asetuksista saattaa olla verkkovierailu estettynä.

Pohjois- ja Itä-Suomessa Dna:lla ei ole omaa verkkoa, vaan liittymät käyttävät Yhteisverkkoa. LTE-laitteet yleensä taipuvat MOCN:iin, jolla Yhteisverkko "naamioidaan" näyttämään Dna:n verkolta. GSM- ja UMTS-laitteissa MOCN ei aina onnistu.

Silloin, kun päätelaite ei taivu MOCN:iin, tulee käyttää verkkovierailua. Salli kameran asetuksista roaming tai/ja valitse manuaalisesti Yhteisverkko, FI 36 tai 244 36.
  • Ihan Jyväskylän seudulla kokeiltu, joten verkkovierailusta ei ole kyse...

Täytynee nostaa kädet pystyyn ja (toivoa) ettei varkaita liiku toisella kiinteistöllä...