Superprepaid, laitenettipaketti ja julkinen ip

Superprepaid-liittymään saa ostettua laitenettipaketin, joka on voimassa puoli vuotta kerrallaan. Saako laitteeseen paketin mukana myös julkisen ip:n?

Kommentit

• Hei Olli,

DNA Prepaid -liittymissä APN:t ovat kuten muissa puheliittymissä, IP-osoite on vaihtuva.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Kiitos vastauksesta, mutta se ei ikävä kyllä ihan vastaa kysymykseen. APN:n asettaminen muotoon julkinen.dna.fi ei takaa julkista IP:tä, vaan ilmeisesti se riippuu SIMillä olevasta liittymäpaketista, saako nimipalvelusta julkisen IP:n vai ei. Vaihtuva IP taas voi olla julkinen tai sitten ei.

Eli olisiko tähän teillä tarjota ihan simppeli kyllä tai ei -vastaus: Onko laitenettipaketin mukana mahdollista saada julkinen ip?

Ostan paketin heti, jos vastaus on 'kyllä'! 😀
  • DNA Super Prepaid ja DNA Rajaton prepaid ovat puhelinliittymiä, näiden IP-osoite on NAT:n takana suoraan verkosta käsin kuten laskutusliittymilläkin.

Ainoastaan vain datakäyttöön tarkoitetut liittymät, kuten DNA Dataprepaid saavat julkisen IP-osoitteen APN:n vaihdolla.
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Toisin sanoen laitenetti, jota markkinoitte superprepaidiin, ei vastaa ominaisuuksiltaan laskutettavaa laitenettiä, koska se ei sisällä julkista osoitetta.

Paketin nimi on tältä osin harhaanjohtava, koska laitteen etäohjaukseen tarvittava ratkaiseva ominaisuus puuttuu.

Olisi hyvä jos tästä olisi jossain maininta.

Mutta kiitos vastauksista. Asia selvisi.
  • Minulla on laitenetti, ja olen turhaan yrittänyt etsiä julkista ip:tä. Sen puuttumisesta pitäisi todellakin olla maininta, koska ns. laitteita käytetään usein palvelimena.

Jari