Surkea netti

Koskakohan saatte tän netin yhteysongelman korjattua, kuopiossa ei ainaka toimi. Asiakaspalvelusta jotai tällästä sanottii että on teidän päässä ongelmia... jatkuvasti on jotain.

Kommentit

• Mitä sitä surkuttelee,vaihtaa palveluntarjoajaa jos ei toimi....
    emm mää ku oon aina ollu dna:lla..
  • Hei!

Mitään laajempaa yleistä vikaa ei tällä hetkellä ole tiedossa niillä suunnilla. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin voidaan katsoa tilannetta vielä tarkemmin. Kiitos!

Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen chatin kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.