Suuri ping ja packet loss pelatessa ulkomaan servereillä.

Pelaan siis amerikan servereillä hypixel serveriä minecraftissa, välillä pelatessa tulee hirveitä lagipiikkejä netissä, joka lopulta tapattaa minut koska ping nousee johonkin 3000ms. Käytössäni on 3g mokkula (noin 10mbps).
  1. |------------------------------------------------------------------------------------------|
  2. |                                      WinMTR statistics                                   |
  3. |                       Host              Loss%  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
  4. |------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
  5. |                            (mun ip) -    0 |  104 |  104 |    2 |    7 |   31 |    3 |
  6. |       213-243-152-130.bb.dnainternet.fi -   35 |   43 |   28 |   26 |   65 |  125 |  125 |
  7. |       213-243-152-129.bb.dnainternet.fi -    1 |  100 |   99 |   27 |   54 |  120 |   36 |
  8. |                      rai1-sr21.dnaip.fi -    0 |  104 |  104 |   20 |   58 |  201 |   32 |
  9. |                       tur4-tr1.dnaip.fi -    0 |  104 |  104 |   25 |   67 |  206 |   73 |
  10. |                       hel5-tr1.dnaip.fi -    |  104 |  104 |   36 |   67 |  202 |   70 |
  11. |                       hel1-sr1.dnaip.fi -    0 |  104 |  104 |   31 |   67 |  202 |   68 |
  12. |              cloudflare.ficix2.ficix.fi -    |  104 |  104 |   29 |   64 |  200 |   72 |
  13. |                          (jonkun ip) -    0 |  104 |  104 |   26 |   62 |  199 |   42 |
  14. |________________________________________________|______|______|Kuten tuosta näkyy, 213-243-152-130.bb.dnainternet.fi:llä on 35% packet lossia. Ennen on netti toiminut hyvin ja pingikin on ollut 150ms paikkeilla. Nykyään hyvin usein pingi nousee.

Kommentit

• Tarkista mokkulan päivitykset
    Tuomas Raatikainen
  • Yritin päivittää, mutta aina tulee download failed.

Ville
  • Käynnistä Windows uudestaan, jospa siitä olisi apua.
    PW
  • Juu, käynnistin uudellen mutta mikään ei ole muuttunut. Ennen olin yhteydessä internettiin USB-kaapelin avulla, mutta eilisen jälkeen se on lakannut toimimasta.
    Ville
  • Käynnistitkö uudestaan vai sammutitko ja sitten käynnistit uudelleen?
    Uudelleen käynnistys sammuttaa Windowsin. Sammutus ja uudelleen käynnistäminen ei sitä tee. Tehtävienhaallinnan suorituskyky välilehdetä näkee kauanko Windowas on ollut käynnissä.
    PW
  • Kyllä, uudelleenkäynnistin sen. Siltikään mikään ei ole vielä korjautunut
    Ville
  • Hei Ville! Pelaamiseen kannattaa kyllä ehdottomasti harkita 4G/5G mokkulaa, 3G yhteys on pelkästään vanhemman tekniikan viiveen vuoksi huonompi vaihtoehto tähän. Tuo näkyy myös laittamissasi tiedoissa korkeampana viiveenä jo DNA:n verkossa, ennen kuin yhteys edes lähtee ulkomaille.