Taas riistakamera ongelma.

Ostin Burrell edge HD 4g kameran ja siihen DNA prepaid liittymän.
Kaikki toimi hienosti kunnes vaihdoin akun kameraan. Sen jälkeen kuvat eivät lähde enään kamerasta eteenpäin.
Kun ottaa kuvan ja lähettää niin kamera alkaa lataan asetuksia, lähettää hetken ja sitten alkaa etsimään verkkoa.
Liitteenä kuva kameran asetuksista joihin haluaisin tiedot.
T: Jaakko

Kommentit

• tunnus: riistakamera@dnainternet.net. (tai mikä tahansa osoite, kunhan domain on sellainen, joka on dna:n ylläpitämä)
    palvelin: smtp.dna044.com

kimppikoo
  • Laitevalmistajalla on domain joka on oletuksena tehdas asetuksissa, niillä kamera on toiminut moitteettomasti kunnes vaihdoin akun, ja sitten ongelmat alkoivat.

Jaakko
  • Tainnut tosiaan kamera unohtaa asetukset, onhan pin-kooditon sim-kortti?
    Hyvä jos laitevalmistajalla on omat, en kylläkään ole semmosista tiennyt ja koskaan käyttänyt.

Kimppikoon ehdotus on hyvä, itse olen valinnut sellaisen domainin jota ei ole olemassa niin yleensä hyvin toiminut, tai käyttänyt hotmailin tai gmailin tiliä.
    Sami
  • Sähköpostiasetuksissa tulee ottaa myös se huomioon ettei tämä lähettävä sähköposti saa olla keksitty, vaan oikeasti toimiva ja käytössä oleva sähköposti.