tabletti ja nettiyhteys

Minulla on tabletilla kaksi prepaid sim korttia joista toinen on valjastettu datan käyttöön ja toinen puheluihin. Kun yritän lataa lisää data-aikaa dna ei tunnista numeroa? Tabletti ilmoittaa ettei saa yhteyttä??

Kaj-Erik Fohlin Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

DNA Prepaid liittymillä on voimassaoloaika joka määräytyy ensimmäisen käyttöönoton tai viimeisimmän latauksen perusteella. Liittymäkohtaiset voimassaolot löytyvät erityisehdoista kohdasta 12.

Tabletin liittymä voi vain olla vanhentunut eikä sille voi ladata lisää saldoa