Takuu korjauksen kesto

Ostin oikein huippu puhelimen samsung note 10:pin verkkokaupasta ja maksoin laskun heti. Tilauksen tulo kesti noin viikon, käytön opettelu noin pari viikkoa, liikkeessä käynti kun ei toiminut niin kun piti jossa sanottiin jotta toimii niinkun pitääkin pari viikkoa  lisää kokeilua jonka jälkeen takaisin liikkeeseen josta puhelin takuu korjaukseen kun s-pen kynä ei kirjoita näyttöön kun osalle. No nyt olen odotellut reilun kaksi viikkoa puhelinta takaisin korjauksesta ja sain tietää ettei puhelinta ole aloitettu edes korjaamaan😠Tuli vaan mieleen että olisiko pitänyt hommata jostain muualta?
henry laitinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Yleensä takuukorjausten kestoaika riippuu huollon työtilanteesta.
    Kaikki huolto / takuukorjaustyöt tehdään saapumisjärjestyksessä.
    Tehdään liikkeessä vikailmoitus.
    Puhelin lähetetään liikkeestä huoltoon.
    Huollossa tarkastetaan laite.
    Tarvitseeko mahdollisesti varaosia.
    Jos ei varaosia ole omassa huollossa,niin ne joutuu tilaamaan.
    Korjausaika saattaa olla 2 <--> 4 viikkoa.

BQ24
  • Hei Henry!

Ikävä kuulla, että puhelimen huollon kanssa on kestänyt!  DNA Kaupan kautta hoidetaan kaikki huoltoasiat joten saat jatkossakin asian etenemisestä tietoa heidän kauttaan. Toivotaan, että puhelin ei pitkään huollossa viivy!