Takuuhuolto

Hei,tablettini meni rikki tai en tiedä mikä siinä on.ei lataannu ainakaan.Takuuta voimassa ja lähin dna kaukana.Mihin tabletin voi lähettää huoltoon?en pääse sitä liikkeeseen viemään pitkän matkan takia.

Kommentit

• Hei Ansku!

Jos tabletti ei vain lataudu niin syyllistä kannattaa ihan ensin etsiä viallisesta laturista tai laturin johdosta, myös latausliittimessä voi olla likaa ja se kannattaa puhdistaa.

Kokeile latautuuko tabletti toisella laturilla tai johdolla, kokeile myös vaikuttaako jos laturin johtoa hieman liikuttaa tabletin ollessa latauksessa

DNA Iiro palveluneuvoja
  • Niin jos latausliitin on irronnyt / löystynyt ( Emolevyn juotoksestaan.Kontaktivika )
    Niin homma on siltäosin kaputt,sitten vaan huoltoon.

Mikä on DNA,lta ostettujen laitteiden sopimushuoltoliike.

http://www.smarthuolto.fi/

http://www.ihanrikki.fi/puhelimen-tabletin-huolto/

http://www.scfhuolto.fi/yksityisille/

• Eilen minun samsung galaxy j5 lopetti akun lataamisen. se toimi aluksi aamulla normaalisti mutta sen jäkeen ku joutuin ottamaan sen pois latauksesta kun oli puolet akkua ladannu ja joutuin lähtemään reissuun autolla. laitoin sen sitten uudestaan lataukseen autossa sen jälkeen lataaminen ei onnistunut ja kännykän kosketus näyttö lakkasi toimimasta eikä auttanu vaikka otti laturin johdon irti. Akun irrottaminen autto että sain kosketus näytön toimimaan mutta laturiin kun laittaa tapahtui koko ajan sama homma. nyt akku on koko naan loppunut eikä akku lataannu vaikka on yön laturissa eikä ole edes päällä. mikä on siis vikana? ja meneekö kännykkä takuuseen? kun olen sen dna netti kaupasta tilannut sen marraskuussa eli ei kovinkaan vanha puhelin.

• Puhelin tulee toimittaa huoltoon DNA Kauppaan, sieltä he pääsevät katsomaan tilannetta tarkemmin.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Tänään ei sony z5 premium vain käynnisty 🙁 olen kokeillut kaikkea resettia sun muuta mutta ei käynnisty. olen kokeillut ladata eri usb piuhoilla. Ei mitään vaikutusta. puhelimessa on vielä takuuta jäljellä. Pitääkö minun toimittaa puhelin lähimpään takuuhuoltoon?

• Hei Jepu!

Kannattaa käydä puhelimen kanssa DNA Kaupassa mistä se voidaan tarvittaessa toimittaa huoltoon.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei! Olen ostanut kesällä 2014 Samsung Galaxy S5 -kännykän osamaksulla, ja siitä on jäljellä vielä noin vuosi maksuaikaa. Tiputin lomamatkalla kännykkäni maahan ja kuulokeliitin meni rikki (kuulokkeista ei siis kuulu mitään). Paljonkohan huolto maksaisi vai pitäisikö minun ostaa suoraan uusi puhelin?

• Hei Tuuli!

Puhelin tulee toimittaa huoltoon DNA Kauppaan, sieltä he pääsevät katsomaan tilannetta tarkemmin. Huolloista vastaa DNA Kauppa, emmekä valitettavasti pysty antamaan näin etänä minkäänlaisia huoltoarvioita.

Lähimmän DNA Kauppasi voit tarkistaa osoitteessa dna.fi/myymalat

DNA Ida T palveluneuvoja
  • hei, puhelimeni on jo toistamiseen samanlaisen vian takia takuuhuollossa 2kk sisään. montako kertaa se pitää sinne huoltoon kiikutaa vaikka eivät saa kuin hetken toimivaks? minusta riippumaton vika siis kyseessä.

• Hei Mika!

Lähtökohtaisesti puhelinta huolletaan saman vian vuoksi korkeintaan kolme kertaa

DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei! Minulla kohta 2v vanha tabletti niin onko siinä takuuta jäljellä vielä? 6h saa olla latauksessa eikä silti vielä akku tule täyteen.. Laturilla ei ole merkitystä mikä on.
    Ja pitääkö laite viedä lähimpään dna liikkeeseen vai miten täytyy menetellä et sen saa huoltoon ja saako huollon ajaksi toisen laitteen tilalle?

• Hei Sini!

Laitteella on 24 kk takuu ja sen voi toimittaa huoltoon lähimmän DNA Kaupan kautta. Huomioithan, että tuo takuuaika ei koske akkua, mutta lopullinen huoltopäätös tehdään paikan päällä huoltoliikkeessä.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Onko teille tullu huawei honor 5x paljon huoltoon korvakaiutimen vian takia? Minulla on 3kk vanha puhelin ja eilen huomasin että en kuule soittajaa juuri nimeksikään kun puhun puhelimeen.

• Hei Johanna! Huolloista vastaa DNA Kauppa, joten asiaa kannattaa tiedustella heiltä. Meillä täällä päässä ei valitettavasti ole saatavilla tilastotietoa siitä miten paljon mitäkin laitetta toimitetaan huoltoon ja mistä syystä.

Kannattaa testata poistuuko tuo ongelma käynnistämällä puhelin uudelleen. Mikäli ei, ja vika jatkuu, toimitathan puhelimen huoltoon.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Voinko käydä puhelimen kanssa eri DNA liikkeessä kuin mistä olen sen ostanut?

• Kyllä, huolto onnistuu minkä tahansa DNA Kaupan kautta.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Sony Xperia m4 aqua. Puhelin ostettu dna nettikaupasta, joten kuittia ei ole antaa. Puhelimen pitäisi päästä takuuhuoltoon hajalla olevan mikin takia. Miten etenen?

• Hei Miko!

Olet saanut kyllä puhelimesta tilausvahvistuksen sähköpostiisi, jos olet sen netin kautta tilannut. Puhelinta kannattaa käydä näyttämässä DNA Kaupassa, josta se voidaan tarvittaessa toimittaa huoltoon.

DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Olen ostanut iphone 5s puhelimen nettikaupastanne on ollut nyt käytössä noin 2-3 viikkoa 15 min käytön jälkeen kuumenee aika paljon ja kun lataa niin laturi kuumenee sellaiseksi että ei kehtaa kädellä ottaa kiinni ennenkuin jäähtyy pitääkö viedä takuseen?

• Hei Tommi!

Jos laite vaikuttaa lämpenevän liikaa tai toimivan muutoin epänormaalilla tavalla, kannattaa se ehdottomasti viedä DNA Kauppaan tarkistettavaksi ja tarvittaessa se lähetetään liikkeestä sitten huoltoon.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei! Ostin huhtikuussa 2014 DNA liikkeestä Tampereella Apple i Pad mini Retina 16gt tabletin,maksuaikasopimus on 36kk,eli n.vuosi jäljellä. Onko siinä vielä takuuta jäljellä ? Laite on tyttären käytössä,minun nimelläni ja maksan laskut.. Laitteessa sellainen vika,ettei lataa ja lataudu.. Hän asuu Nokialla. Pitääkö laite viedä siihen liikkeeseen mistä ostin vai voiko esim. Nokialla viedä? Ja voiko tyttäreni viedä sen vai täytyykö minun olla mukana? Leila Suvanto.

• Hei Leila!

Ensi alkuun kannataa testata, latautuuko laite toisella laturilla eli onko vika laturissa vai iPadissa. Kannattaa myös tarkistaa, ettei iPadin latauspistokkeen kolossa ole mitään ylimääräistä likaa joka voisi vaikuttaa asiaan; kokeile puhdistaa reikä puhaltamalla tai varovasti hammastikulla tai pumpulipuikolla.

Laitteella on ollut valmistajan 12 kk takuu, joka on nyt jo valitettavasti umpeutunut eli mahdollinen huolto hoituu tässä tapauksessa omakustanteisesti. Laitteen voi kuitenkin tarvittaessa toimittaa huoltoon minkä tahansa DNA Kaupan tai jonkin muun Applen tuotteita myyvän liikkeen kautta.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • laukku jossa oli puhelin oli jäännyt auton oven väliin. Nyt puhelin menee päälle, mutta alussa näkyy vain pikkasen valoa ja sen jälkeen näyttö on koknaan musta ja näyttää siltä että lasin alla näyttö olisi rikki . olen ostanut puhelimen noin puolitoista kuukautta sitten. Pitääkö maksaa korjauksesta vai korvaako vakuutus?

• Hei Merkku! Huolloista vastaa DNA Kauppa, emmekä etänä voi antaa minkäänlaisia huoltoarvioita, joten piipahdathan laitteesi kanssa DNA Kaupassa, niin tilanne saadaan arvioitua.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei! Ostin huawei y3 liikkeestä pariviikkoa sitten. Puhelin on mystisesti sammunut muutamia kertoja tämän parin viikon aikana ja tänään sitten ihan urakalla, ei tunnistanut pin-koodia, eikä meinannut käynnistyä. Akkua aina ollut reilusti vielä jäljellä. Kiikutanko liikeeseen? Tarviiko s-postista tulostaa mahdolliset sopimukset tms mukaan?

• Hei Titi!

Kannattaa vielä kokeilla laitteeseen tehdasasetusten palautusta. Jos siitä ei ole apua, niin puhelinta kannattaa toki käydä näyttämässä DNA Kaupassa josta se voidaan tarvittaessa lähettää huoltoon. Puhelimen tiedot löytyvät kyllä ilman sopimustakin. Lähimmän liikkeen löydät täältä.

DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei!

Ostin viime viikolla kauttanne puhelimen, iPhone SE:n. Nyt puhelimen KOTI-näppäin ei toimi eikä puhelin lataudu. Kun laitan latausjohdon kiinni, pyytää puhelin hetken kuluttua yhdistämään iTunesiin. Kun yhdistän iTunesiin, ei ohjelman lopulta tunnista puhelinta.

Mitä teen? Lähetän puhelimen teille tai ohjaamaanne huoltoon?

• Hei, meillä on ollut reilut puolitoista vuotta Samsung tab 4 10.1. Aluksi akku toimi erinomaisesti, mutta ajan kanssa outouksia alkoi ilmaantua. Akku toimi moitteettomasti, kunnes varaus laski 30%:n, jonka jälkeen varaus laski n. kolme prosenttia per minuutti. Vähän ajan päästä tämä alkoi tapahtua jo 55% kohdalla. Lataukseen laittaminen ei myöskään auttanut, se korkeintaan hidasti syöksylaskua niin, että romahdus alkoi hidastua vähän ennen 0% saavuttamista ja lataus lähti taas hyvin hitaaseen nousuun. Nyt kävi kuitenkin niin, että tabletin akku oli itsestään mennyt ajan kanssa nollille, ja latauksen alku kesti hyvin pitkään. Kun lopulta laitteeseen sain edes pari prosenttia virtaa, koetin käynnistää sen. Käynnistyminen onnistuikin, ja samalla laite ilmoitti varauksekseen 78%. Kummastelin ja nappasin kokeeksi laitteen pois latauksesta. Varaus putosi välittömästi reilut kymmenen prosenttia parissa minuutissa. Käyttämättömänä. Mitähän tälle pitäisi tehdä?

• Hei!

Jos laitteiden kanssa tulee ongelmia, eivätkä ne toimi kuten pitäisi niin niitä kannattaa käydä näyttämässä DNA Kaupassa, josta ne voidaan tarvittaessa toimittaa huoltoon.

DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Minulla tippui puhelin asfaltille ja näyttö meni rikki äänet kuuluu kun puhelimen laittaa päälle mutta mitään ei näy meneekö tämä takuuseen vai joudunko maksamaan itse ja paljon se sitten olisi?

• Hei Aada!

Jos puhelin on rikkoutunut putoamisen seurauksena, ei huolto ikävä kyllä kuulu takuuseen. Voit viedä laitteen huoltoon lähimmän DNA Kaupan kautta ja liikkeestä osataan kertoa tarkemmin huoltokustannuksista. Tarvittaessa voit sitten hakea korvausta omasta koti- tai matkavakuutuksestasi.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • HEI.
    OLEN OSTANUT TORI SIVULTA SAMSUNG GALAXY S6
    JA ENTINEN OSTAJA SANOI, ETTÄ OLI OSTETTU PARI KUUKAUTA
    DNA:LTA , MUTTA MYYJÄLLÄ EI OLLUT OSTA KUITTI EIKÄ TAKUUTA MUKANAJA
    HÄN SANOI VOI TILATA TAKUU KUITTI DNA:LTA.
    JOTEN MITEN TOIMITAAN TEILLE IMEI KOODIN JOTTA SAAN TAKUU KUITTI?

• Hei Nadia!

Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät täältä, olethan siis asiaa koskien suoraan yhteydessä sinne, kiitos.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Minulle sattui pieni ratsastus onnettomuus jonka seurauksena puhelimeni (samsung galaxy s6 edge+) meni aika pahasti rikki. Takuu kyllä on vielä voimassa mutta mahtaakohan takuu korvata ja kannattaakohan edes harkita korjauttamista jos ei korvaa?

• Hei Minna!

Takuu ei tässä tapauksessa korjausta kata, vaan huolto hoituu omaskustanteisesti. Korvausta voit toki sitten tarvittaessa hakea omasta vakuutusyhtiöstäsi.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Moikka!
    Ostin DNA Kaupan kautta pari viikkoa sitten Huawei Honor 7 liten, jossa ilmeni saman tien vikaa. Puhelun aikana oma ääni kuuluu vastapuolelle todella huonosti... Ei tunnu olevan vaikutusta, kumpi soittaa. Kentistä ei ole kiinni, eikä ääniasetuksista. Kannattaa varmaan kiikuttaa lähimpään DNA Kauppaan arviota varten? Toimiiko sähköpostiin tullut tilausvahvistus takuukuittina vai miten? En ainakaan saanut paperista takuukuittia tms.

• Hei Noora,

puhelin kannattaa ehdottomasti toimittaa DNA Kauppaan, takuutiedot löytyvät kyllä henkilötiedoillasi.

DNA Kauppojen sijainnit voit tarkastaa https://www.dna.fi/myymalat

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Hei! Noin kuukauden vanhaan puhelimeen( samsung galaxy s6 edge +) tuli särö näyttöön itsestään( en siis tiputtannu tai kolhinnu sitä). Meneekö tällänen takuuseen?

• Hei Valeriya,

kaikki laitetakuisiin liittyvät asiat hoidetaan DNA Kaupoissa, vierailethan siis puhelimesi kanssa paikan päällä arvioimassa tilanteen.

Lähimmän DNA Kaupan sijainnin löydät osoitteesta https://www.dna.fi/myymalat

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Hei! Minulla on vajaa vuosi sitten teiltä ostettu iPad ja lakkasi sitten lataamasta. Koetin puhdistaa varovasti latauspistokkeen koloa, mutta sieltä ei mitään likaa löytynyt ja ongelma on yhä sama. Testannut jo kolmella eri laturilla, jotka lataavat kyllä puhelintani mutta tablettia ei.
    Lähimpään DNA kauppaan on yli 60km ja siksi kysynkin että voiko tabletin lähettää huoltoon lähimmän Applen jälleen myyjän kautta, josta ainakin Elisan kautta ostetut Applen tuotteet on saanut sujuvasti huoltoon?

• Hei Sanna!

Ensisijaisesti suosittelemme toimittamaan laitteen huoltoon DNA Kaupan kautta, mutta toki tämä onnistuu myös muiden jälleenmyyjien kautta.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Ostin Honor 8 puhelimen ja innokkuus/flunssa aiheutti sen, että nyt nanosim kortin sijasta sisällä on tuo microsim kortti juuttuneena. Eli pitääkö toimittaa dnakaupan kautta huoltoon? puhelimessa ei vielä ole kertaakaan ollut edes virta päällä?

• Hei TJK!

Voi ei! Jos kortti on tosiaan juuttunut laitteeseen etkä saa sitä omin avuin ulos niin kannattaa käydä laitteen kanssa DNA Kaupassa jossa myyjä voi kokeilla auttaa tilanteen kanssa ja tarvittaessa laitteen saa samaa kautta toimitettua huoltoon.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ostin huawei p8 liten noin 4 viikkoa sitten ja se tippui vahingosssa taskusta takaako takuu sitä

• Hei Joel!

Takuu ei kata tippumisen seurauksena aiheutuneita vahinkoja. Voit toimitttaa puhelimen huoltoon lähimmän DNA Kaupan kautta, ja tarvittaessa sitten omasta vakuutuksesta hakea korvausta huoltokustannuksista.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei ostin dna myymälästä lg g4 puhelimen osamaksulla viime syksynä, joten takuuta on vielä jäljellä... Puhelimeen ilmeni vika kaiutin ei toimi enää, kun joku soittaa minulle en kuule mitään puhetta, soittaja kuulee kyllä oman ääneni.

• Hei! Ostin viime vuonna puhelimen eräästä DNA-liikkeestä, jota ei nykyisin enää ole. Olisin viemässä puhelintani huoltoon, voinko viedä sen mihin tahansa DNA:n liikkeeseen?

• Kyllä voi viedä.

• Moi!

Tilasin noin viikko sitten DNA kaupasta iphone 6s:än ja sain käytettyy vain muutaman päivän kunnes puhelin ei yhtäkkiä enää löytänyt verkkoa. Ostin puhelimen osamaksulla. Vein puhelimen myymälään ja kerroin ongelmasta. He sanoivat että vievät sen huoltoon. Kerroin tästä vanhemmille ja he olivat sitä mieltä että jos saisin tuon puhelimen tilalle uuden iphone 6s koska ostivat tuon puhelin suurella summalla mutta lopulta joudunkin käyttämään korjattua. Jos huolto aikoo korjata puhelimen eikä anna uutta puhelinta niin mehän voimme katkaista sopimuksen ja mennä muualta ostamaan uuden iphone 6s?

• Hei Ngoc, valitettavasti puhelimen takuu ei tarkoita että uuden laitteen saa suoraan tilalle vaan sitä että takuun alainen vika korjataan takuun piikkiin.

Laite lähetetään DNA Kaupan kautta huoltoon ja ongelma korjataan huollossa. Voit pyytää puhelinta huoltoa vietäessä varapuhelinta tilalle, mutta näiden saatavuus riippuu täysin DNA Kaupan tilanteesta, eikä varapuhelimia aina välttämättä ole.

DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei. Aina käsketään menemään Dna kauppaan...täällä maalla se ei ole mahdollista. Minulla kaiuitin ongelmaa puhelimen kanssa. Takuuta on vielä jäljellä joten lähetänkö sen postin kautta...? Ei ole mahdollisuutta lähteä yli 100 km päähän teidän kauppaan.

• Tarkista vielä ettei paikkakunnalla ole DNA:n jälleenmyyjiä, klikkaa "Kaikki jälleenmyyjät" aktiiviseksi: https://map.karttapalvelut.fi/dna#

Jos lähin DNA Kauppa tai jälleenmyyjä ovat hyvin kaukana, onnistuu laitteen huoltoon lähettäminen myös postitse. Ohjeet riippuvat kuitenkin täysin huollettavasta laitteesta ja sen merkistä, joten näissä kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluun p.044 144 044

DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ei pysty soittamaan asiakaspalveluun puhelimella kun kaiutin rikki..... =(

• Vein puhelimen huoltoon 29.8 ja odottaa vieläkin varaosaa. Saanko varapuhelimen? On ainoa puhelin taloudessani ja odotan tällä hetkellä esim. työhaun tuloksia! Miten toimitaan?

• Hei Jav!

Kannattaa kysyä asiaa suoraan DNA Kaupasta olisiko heillä yhtään vapaana. Varapuhelimien määrä liikkeissä on rajallinen, joten ikävä kyllä sellaista ei välttämättä ole mahdollista saada.

DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei. Minulla on elokuussa ostettu xperia x puhelin joka on alkanut käytössä kuumenemaan ja puhelimen kamerassa on ilmennyt ongelma että jo muutaman minuutin käytön jälkeen se sammuttaa itsensä kuumeneminen vuoksi. Myös kuvien laatu on muuttunut rakeiseksi asetuksista huolimatta. Puhelin on ostosta asti ollut suojakotelossa ja ei ole pudonnut. Takuukuitti on. Meneekö Tämä takuuseen? Muuten olen tyytyväinen ollut tuotteeseen.

• Hei Ville!

Viime kädessä tuo päätös tehdään huoltoliikkeessä, puhelinta näkemättä ja tutkimatta on tuohon takuuasiaan hankala ottaa kantaa. Toimitathan puhelimen viipymättä huoltoon lähimmän DNA Kaupan kautta.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Moi! 9 kk vanhasta iPhone 6s:stä hävisi kenttä. Puheluita ei voi soittaa, tekstiviestejä ei voi lähettää eikä mobiililaajakaista toimi. Sim kortti toimii toisessa puhelimessa. Muuten puhelin toimii ja nettiin pääsee edelleen wifin kautta. Tarjosin puhelinta dna-kauppaan takuuhuoltoa varten, mutta sitä ei otettu vastaan koska puhelin on ostettu nettikaupasta. Mikä nyt neuvoksi?

• Hei KH!

Laitteella on joka tapauksessa takuu voimassa ja sen voi toimittaa huoltoon riippumatta mistä kanavasta se on ostettu. Olisiko tässä siis tapahtunut joku väärinymmärrys asian suhteen? Jos SIM-kortti tosiaan toimii toisessa laitteessa moitteetta ja olet tarkistanut, että kyseisen iPhonen asetukset ovat kunnossa niin suosittelen asioimaan uudelleen DNA Kaupassa huollon suhteen. Toki voit toimittaa puhelimen myös muuhun Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Meillä on kaksi iPhone 6s:ää ja toisessa tällä samalla sim kortilla voi soittaa normaalisti mutta toisessa ei (puhelin kyllä hyväksyy sim kortin ja pin-koodin mutta kenttää ei vaan ole). Puhelin on palautettu tehdasasetuksiin parikin kertaa mutta ei auta. Espoon Piispansiltan Dna-kaupassa pyydettiin takuutodistusta mutta sellaista ei meille ole toimitettu. No, yritetäänpä uudestaan kaupassa.

• Huoltoa varten tarvitset ostokuitin, takuutodistuksen tai tilausvahvistuksen, jossa näkyy laitteen IMEI-koodi. Tarvittaessa saat kopion tällaisesta olemalla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei!
    Ostin pojalleni 2kk sitten samsung j5 puhelimen. Tänä aamuna kun yritimme käynnistää puhelinta (oli yön laturissa) puhelin menee päälle, mutta näyttö on musta, eikä puhelimeen saa yhteyttä. Takuuta jäljellä. Kannattaako käydä liikkeessä josta ostimme puhelimen, neuvoa kysymässä? Vai kuinka toimia?

• Hei Heidi,

kannattaa käydä näyttämässä puhelinta DNA Kaupassa, siellä voidaan arvioida puhelimen kunto paremmin ja välittää puhelin huoltoon.

DNA Kauppojen sijainnit löydät osoitteesta https://www.dna.fi/myymalat

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Meneekö n. 1,5 vuotta käytössä ollut Galaxy S5 takuuseen prosessorin tehon heikkenemisen ja latausongelmien takia? Puhelimen takakansi on rikkinäinen ja reunojen maaleissa on halkeamia. Kannattaisiko mieluummin vaihtaa uudempaan malliin kuin korjauttaa nykyistä?

• Honor 8, n.3vk vanha ja lakkasi kesken latauksen lataamasta omalla laturillaan. Toista piuhaakaan ei ole vielä tullut ostettua että pääsisin kokeilemaan. Onko mahdollisesti jonkinnäköistä tyyppivikaa tjs tässä, miten huollon kanssa kun vika ei ole minusta kiinni, joudunko kuitenkin maksumieheksi

• Hei Tuomas,

nämä kaikki huoltoon liittyvät toimenpiteet arvoidaan DNA Kaupassa, joten käythän puhelimesi kanssa paikan päällä

https://www.dna.fi/myymalat

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Mitenkäs takuu, jos ei ole tilausvahvistusta tai kuittia tallella? Onko Dna samalla tasolla muitten kauppojen kanssa, että takuut löytyvät tietokoneelta?

• Toki, maksuaikasopimuksella hankitun laitteen tiedot löytyvät suoraan asiakkuudeltasi ja liikkestä ostetun laitteen tiedot vastaavasti DNA Kaupasta

DNA Iiro palveluneuvoja
  • Terve! Mulla alkanu Sony z3 compact puhelimessa pettämään näytön liima/kiinnitys näytön yläosasta ja takalasiin tullut n. 2cm x 2cm särö joka ei haittaa puhelimen käyttöä...Mutta nyt kun tuo näyttö on alkanut irrota sinne pääsee likaa ja hiekkaa. Takuuta ensvuoteen asti (2017) Ei kuittia,vaan imei koodilla takuu näkyy.
    Mitä tässä täytyis tehdä? Vuoden vanha puhelin.

• Hei Niko!

Toimitathan puhelimen pikimmiten huoltoon lähimmän DNA Kaupan kautta. Jos kyse on suoraan liikkeestä hankitusta puhelimesta, eikä sinulla ole kuittia tallessa, toimitathan puhelimen siiheen liikkeeseen, josta se on alunperin ostettu.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei,
    Mitä jos puhelin on ollut huollossa takuun umpeutumisen jälkeen ja DNA maksoi. Huomasin vasta myöhemmin että takuu on päättynyt. Eikö se haittaa?

• Hei Ansu!

Huoltoon ja takuuseen liittyvät asiat hoidetaan aina DNA Kaupassa joten suosittelen käymään puhelimen kanssa paikan päällä liikkeessä selvittämässä tilannetta tarkemmin, kiitos.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Terve honor 7 puhelimessani on panssarilasin alla valkoinen täplä ja en tiedä onko se rikki vai tavallisestikkin näytössä

• Ostin Lauantaina Honor 8 puhelimen ja tämän puhelimen esittelijä Sanoi, että kun tässä on 3 kuukauden etu ja takalasi takuu, niin se kattaa myös sen jos pudottaa puhelimen lattialle ja lasi hajoaa tai menee säröille, onko se niin?

• Hei! ​Lasiturva kattaa laitteen etu- tai takalasin yhden korjauskerran kolmen kuukauden sisällä laitteen ostopäivästä. Jos sekä etu- että takalasi ovat rikkoontuneet, asiakas voi valita kumpi lasi korjataan veloituksetta.

Muut viat, kuten laitteen rungon vääntyminen, eivät kuulu lasiturvan piiriin.

Lasiturvan käyttäminen edellyttää ostokuitin esittämistä.

Eli kyllä, tuollainen lasiturva tuossa puhelimessa on olemassa.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Okei, kiitos!! 😀

• Hei, minulla sama ongelma kuin Jarkolla, Honor 8 näyttö hajalla.. Koskeeko lasiturva itse kosketusnäytön vikoja? puhelin siis toimii, ottaa kosketusta 95% näytöstä, ja puhelimessa näkyy epämääräisiä raitoja. Meneekö tämä lasiturvan piikkiin? :/

• Hei Elli-Sofia! Huolloista vastaa DNA Kauppa, joten käytkö näyttämässä puhelinta siellä, he osaavat katsoa meneekö vika tuohon lasiturvaan.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei! minun samsung galaxy s6 lakkasi juuri toimimasta siten että se ei sano mitään eli varmaan kuollut. Homma tapahtui täin, olin puhelimellani ja laitoin sen lataukseen ja huomasin ettei se lataudu omalla laturillani tai muitten. Sitten puhdistin puhelimeni oletus asetkusiin jos siellä olisi ehkä voinut olla virus niin kokeilin sitä mutta sitten puhelimeni akku loppui ja se ei käynnistynyt. sitten laitoin sen lataukseen ja se latasi 20-30 min ja sitten kuoli lopullisesti. Pitääkö minun tuoda se huoltotakuuseen ja minulla on vielä 3vuotta takuuta jäljellä. ja isäni on töissä dnalla niin hän sanoi että se pitää viedä takuuseen tai huoltoon.

• Hei Evert! Kyllä, puhelin tulee toimittaa huoltoon DNA Kauppaan.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • selvä, kiitos avustasi

• Minun alle puol vuotta vanhan iphone 6s näyttö on toiselta puolelta vähän irti puhelin ei ole koskaan tippunut ja näyttö on ollut aina ehjä.

• Noin 7kk vanha Samsung Galaxy J5 (2015 versio ei 2016) putosi noin 5cm korkeudesta pöydälle näyttö edellä ja noin 80% näytöstä pimeni eikä uudelleenkäynnistämisestäkään ollut apua. Kuuluuko laitteeni huolto takuuseen?

• Ei kuulu, vaan kotivakuutuksen. Pudonneet eivät kuulu koskaan takuun piiriin.

• Hei! Vein puhelimen DNA Kauppaan huoltoon joulukuussa. Laite on tullut noudettavaksi 22. päivä joulukuuta. Kuinka pitkään laitetta säilytetään toimipisteessä?
  • Hei Henna!

Olethan yhteydessä joko suoraan kyseiseen DNA Kauppaan tai DNA Kaupan asiakaspalveluun, p. 044 033 8000 tai asiakaspalvelu@dnakauppa.fi, kiitos.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei. Ostin Samsung s6 puhelimen joulukuussa ja laitoin siihen suojakalvon itse koska ei ollut valmiiksi paikoillaan. Olen puhelinta nyt käyttänyt sen pari kk ja havainnut että näyttö ei reagoi kosketuksiin kunnolla, vaikka olen kokeillut ilman suojakalvoakin. Esim. viestiä kun kirjoittaa niin joutuu monesti painamaan kirjainta että alkaa tulemaan kirjoitusta ja ei rullaa sulavasti jos selaa jotakin kun ottaa pätkittäin kosketusta.
    Käynkö näyttämässä puhelinta liikkeessä vai laitanko suoraan huoltoon?
  • Hei Pekka,

kannattaa käydä näyttämässä puhelinta DNA Kaupassa

DNA Kauppojen sijainnit löydät osoitteesta https://www.dna.fi/myymalat
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Hei,

tyttäreni Honor 8 akku kestää vain muutaman tunnin. Kuinka pitkä takuu akussa on? Onko näissä ollut akkuongelmia?

Vesa
  • Hei Vesa!

Yleistäongelmaa ei kyseisen laitevalmistajan/mallin laitteissa tai akuissa ole havaittu. Ensimmäisenä kannattaa varmistaa mitä sovelluksia ja ohjelmia puhelimella on käytössä ja tutkia puhelimen asetuksista mihin akkua eniten kuluu.

Jos laite on hankittu DNA:lta ja se tarvitsee toimittaa huoltoon niin tämä onnistuu DNA Kaupan kautta. Tarvittaessa lisätietoa huollosta ja takuusta voi tiedustella DNA Kaupan omasta asiakaspalvelusta p. 044 033 8000 tai asiakaspalvelu@dnakauppa.fi.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei! Minun Huawei Honor 7 ei enää toimi värinä kun tulee viesti. Toinen kaiutin on täysin mykkä ja toinen toimii aina silloin tällöin.
  • Minun iphone 6 näyttö on rikki ja ennen sitä ollut jo vähän paikoiltaan irti. Näyttö myös irtosi osittain paikoiltaan, mutta sen sai painettua paikalleen. Akkukin kuluu nopeasti ja latautuu hitaasti. Mitäköhän asialle voisi tehdä tai meneekö takuuseen tms.?
  • Hei Salla!

Puhelimen vahingoittumisen seurauksena aiheutuneet vauriot eivät ikävä kyllä kuulu takuun piiriin, vaan tämä koskee puhelimessa alkujaan olleita valmistusvikoja. Puhelin tulisi toimittaa huoltoon mahdollisimman pian, tämä hoituu lähimmän DNA Kaupan kautta.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei! Mun tabletti on lähiaikoina pari kertaa mennyt yht äkkiä kiinni vaikka akkua olisi ollut 80%... laitoin sen lataukseen ja yritin hetken päästä käynnistää eikä toiminut, mutta välillä kun yritän se värisee mutta näytössä ei näy mitään tai se värisee ja siinä vain vilkahtaa tablettini malli. Olen yrittänyt monia tapoja mutta tabletti ei käynnisty. (Samsung Galaxy Tab Pro 8.4) ostettu 23.5.2015
  • Moi kattaako takuu kuulokereijän korjaamisen
  • Hei tonmipi,

olethan huoltoasioissa yhteydessä DNA Kauppaan, sitä kautta tilannetta voidaan arvoida tarkemmin. Kannattaa siis vierailla puhelimen kanssa ihan paikan päällä.

DNA Kauppojen sijainnit löydät täältä
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Hei! Minun puhelimeni on vääntynyt taskussa kun olen ajanut mönkiällä ajon aikana ja näyttö on osittain irti vasemmalta ala reunasta. Meneekö tämä takuuseen puhelin on Huawei p8lite.
  • Hei
    Vein minun puhelin huolton korjauksen niin sain puhelin takas 2päivä sitten huomasin että ne on ottanut minun Sim kortti?
  • Mun Iphone 7+ on vaan pari kuukautta vanha ja mulla ei vaan tahdo mikki enää toimia? Meneekö takuuseen?
  • Hei Nora,

Puhelin tulee toimittaa huoltoon DNA Kauppaan, sieltä he pääsevät katsomaan tilannetta tarkemmin. Huolloista vastaa DNA Kauppa, emmekä valitettavasti pysty antamaan näin etänä minkäänlaisia huoltoarvioita.

Lähimmän DNA Kaupan voit tarkistaa täältä.

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Mikä voi aiheuttaa kun puhelimeni (huawei honor 8) toimi aiemmin aivan normaalisti. Päivän käytin sitten bluetooth handsfreetä ja sen jälkeen kun otin sen pois käytöstä niin kukaan ei enään kuule minua puheluiden aikana? Jos pistän kaiuttimen päälle niin sitten ne kuulee mutta normaalissa puhelussa eivät vaikka mikki toimii kuitenkin. Ääniviestit toimii normaalisti ja kaikki muukin mutta on vähän tympeä puhua kaupassa tai yleisellä paikalla kaiuttimen kautta. Olen kokeillut resetoida puhelimen ja käynnistää uudelleen mutta vaikutusta sillä ei ole.
  • minulla meni näyttö n.4kk sitten rikki. nut näyttö alko värisemään ja sammuu itekseen. meneekö takuuseen?
  • Moi. Ostin hiukan yli vuosi sitten teiltä Huawei Y3. Nyt se ei mene enää normaalisti päälle eli ei lainkaan. Olen palauttanut tehdasasetuksiin ym. eli kokeillut kaikkea. Ostin sen teidän verkkokaupasta. Onko siinä takuuta vielä jäljellä?
  • Hei Jella!
    Käytössä vaurioitumisen seurauksena tulleet viat eivät ikävä kyllä kuulu takuun piiriin. Saat kuitenkin huollettua puhelimesi toimittamalla sen huoltoon lähimmän DNA Kaupan kautta.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei Tero!
    DNA:lta 26.10.2015 jälkeen ostetuilla laitteilla on 36 kk takuu. Voit toimittaa puhelimesi huoltoon lähimmän DNA Kaupan kautta, ja huoltoliikkeessä tehdään lopullinen arvio siitä meneekö kyseisen vian korjaus takuun piikkiin.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei!
    Ostin joulukuun aikaan 2016 samsung galaksy S6 edgen. Käytin sitä vielä eilen ja nyt tänä aamuna se ei käynnistynyt enään lainkaan vaikka akkua piti olla jäljellä. Meneekö takuuseen? kännykkä ei ole tippunut tai kolhuja tullut lainkaan, yms näyttökkään ei ole rikki. Eli onko mahdollista saada uusi puhelin suoraan vanhan tilalle mikäli vikaa ei pysty korjaamaan?
  • Hei Salla!

Kaikki huoltoon liittyvät päätökset tehdään huoltoliikkeessä, joten toimitathan puhelimen pikimmiten huoltoon lähimmän DNA Kaupan kautta. Suoraan uutta puhelinta ei ole mahdollista saada, vaan tuo hoituu aina huollon kautta, mikäli sinulla ei ole erillistä laiteturvaa.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei!Iphone 7 plus puhelimeni takakameran linssiin tuli ikävä särö, enkä tiedä sille syytä, sillä en ole pudottanut puhelintani tai kolhaissut sitä mihinkään. Ostin puhelimen n.5kk sitten ja puhelimeen on 12kk takuu, joten meneekö takuuseen?
  • Hei!

Takuu ei koske käytössä aiheutuneista mekaanisia vaurioita. Kaikki huoltoa koskeva asiat käsitellään DNA Kaupan ja huoltoliikkeen kautta, joten täällä tukisivulla emme asiaan voi kantaa tämän tarkemmin ottaa. Toimitathan puhelimen tarvittaessa huoltoon lähimmän DNA Kaupan kautta. Lopullinen päätös siitä, meneekö huolto takuuseen, tehdään huoltoliikkeessä.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • HEI! SATTUI PAHA TAPATURMA! Omistan DNAN puhelimen P10 plus ja siinä toimii näyttö kyllä ,mutta sattui paha tapaturma poikani kohta kaksi erittäin mukava sellainen tykkää erittäin paljon tanssia 😀 Siinä ,sit Spotify huutaen poika kaatui ja puhelin lenti eli ilmi tapaturma! Puhelin n.3-4kk.tta vanha.
    NÄYTÖN LASI PITÄISI VAIHTAA!
    JA JOKU PASKA AKKU SIINÄ ON ,KUN PÄIVÄN VAAN KESTÄÄ ,VAIKKA EI TEKISI MTN!
  • Pientä infoa.
    SCF huolto on lakkauttanut toimintansa.06 07.2017

http://www.scfhuolto.fi/yksityisille/​​​

• Onko toi teidän huolto piste?
  • Ei kannata ainakaan puhelinta Mobylifen huoltoon viedä. Näytön vaihdossa ko. huoltoliike rikkoi puhelimen korjauskelvottomaksi. Nyt kulunut 8 viikkoa enkä ole saanut uutta tilalle vieläkään. Eli kannattaa kiertää kaukaa. Kyseessä Huawei P10.
  • Vittu tää paska Kafka ei vastaa edes kysymyksiini! Ehdottomasti takuu asia! Mutta kukaan ei kuulu tai näy! P10 plus on n.3-max 4kk.tta vanha ja näytön lasi ja akku pitää vaihtaa! Mutta miksi ette ota yhteyttä? Nyt jos maanantaina ei tule sähköpostia teidän takuu vastaan otosta, ni soitan puhelun ja rupee kuuluu!
    • Hei!Iphone 7 plus puhelimeni takakameran linssiin tuli ikävä särö, enkä tiedä sille syytä, sillä en ole pudottanut puhelintani tai kolhaissut sitä mihinkään. Ostin puhelimen n.5kk sitten ja puhelimeen on 12kk takuu, joten meneekö takuuseen?

Pelästynytkuukausi sitten
      Ilmoita asiaton sisältö
    • Logo: tuki.dna.fiHei!

Kyllä pitäisi ehdottomasti mennä takuuseen! Mut ei noin paska lanka, kun DNA osaa edes näytön suojalasia vaihtaa, ni saati sit takas tai etukameraa!
    Osta ebayst uusi ja laita tilalle!
  • Ostin Huawei Honor 8 puhelimen n. 1kk sitten ja puhelimen takalasi on haljennut suojakuoresta huolimatta. Enkä muista pudottaneeni tai kolhaisseeni sitä. Meneekö halkeama takuuseen?
  • Hei! Voiko iPhone 5s puhelimeeni vaihtaa akkua ja paljon se mahdollisesti maksaisi? Ja mikäli takuuta on voimassa, vaikuttaako asiaan mitenkään?
  • Hei Elli!

Akun vaihtaminen on kyllä mahdollista. Takuuseen sekä huoltoon liittyviin kysymyksiin osataan vastata parhaiten DNA Kaupassa.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Moikka, ostin 26.11.2016 Honor 7 dna kaupasta..kuitti hävinnyt, toki verkkopankista ostos näkyy..nyt näyttöön on tullut kummallekin puolelle 2 keltaista viivaa..ei ole pudonnut eikä kastunut..menee varmaan takuuseen?
  • Huollot hoidetaan DNA Kaupan kautta, käythän näyttämässä puhelintasi siellä niin tilanne pystytään arvioimaan.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • yritän selvittää mistä puhelimeni on ostettu. eli saako imein mukaan selville onko ostettu teiltä
  • Hei, mitä varten tarvitset tiedon mistä puhelin on alunperin ostettu? Tarvitsetko laitteen takuukuitin tai vastaavaa? Tätä kannattaa tiedustella tarvittaessa henkilöltä jolta laite on hankittu.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • tiedän että laitteen takuu on voimassa mutta en tiedä mistä on ostettu, jotta voisin toimittaa oikeaan paikkaan huoltoon
  • Hei, ostin joulukuussa Samsung puhelin ja siinä oli 3v taku. Mutta jos kännykässä on jotain vika niin pystyykö viedä huoltoon jos taku ei löydy koska hukkasin sitä. Eikö sitä voi katsoa netin kautta ja varmista?
  • Hei, onko laite hankittu Maksuaikasopimuksella, eli maksat sitä kuukausittain erissä? Voit viedä laitteen huoltoon vaikkei tilausvahvistusta olisikaan enää tallessa, laitteen tiedot kyllä löytyvät asiakastiedoistasi.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Joo maksan kuukausittain erissä. Eli vaikka jos ei taku löydy niin voi viedä huoltoon?
  • Jos laite on viime joulukuussa ostettu niin takuuta on vielä jäljellä.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • kun tuo puhelimen huoltoon teille, niin onko teiltä mahdollisuutta saada varapuhelinta?
  • Korvaako takuu näytön halkeamisen? Tippui siis taskusta ja sen seurauksena näyttö halkesi.
  • Janina: Ikävä kyllä emme voi luvata lainalaitetta huoltoon toimitettu laitteelle, mutta tätä voi toki tiedustella paikan päältä kaupasta.

Aleksi: Takuu ei korvaa ns. kosmeettisiavikoja kuten esim. näytön hajoamista. Voit toki toimittaa puhelimen silti huoltoon DNA Kaupan kautta.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Korvaako takuu vioittuneen akun? Huawei p8 Lite kyseessä ja tietääkseni pitäisi takuu olla vielä voimassa.Vaikuttaisi, että akku turvonnut.
  • Kaikki huoltoarviot hoituvat DNA Kaupan kautta, joten käythän näyttämässä laitettasi siellä.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei!
    Ostin viime viikol iPhone 8 plus ja nyt eilen alkoi tehdä niin kun meinasin ladata luuriani niin se ei lataa?! Johtoa siinä pyörittelin, laitoij uudelleen pistorasiaan ja johdon kiinni puhelimeen mutta silti ei vaan ala lataamaan sitä heti. Välillä lataa ja sit kuuluu se ääni ja ei enää lataa. Missä vika? Onko se luurissa vai laturissa? Kertaakaan ei ole ennen noin tehnyt ja aina kun olen ladannut niin aina heti lähtenyt sitä lataamaan mutta nyt eilen alkoi temppuilemaan! Kertokaa missä vika ja että mitä pitäisi tehdä. Kiitos
  • Moikka!

Puhelimen latausportti kannattaa puhdistaa varovasti näin ja kokeilla lataamista mahdollisesti toisella piuhalla tai toisella laturilla.

Jos laite ei tämänkään jälkeen ota latausta vastaan, tulisi puhelin toimittaa huoltoon lähimmän DNA Kaupan kautta
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Minulla vajaa vuosi sitten ostettu Samsung s6 joka lakkasi lataamasta. Huollon ilmoitus että latausliittimet vääntyneet, ei kuulu takauksen piiriin.
    Miten mahdollista sillä olen normaalisti käyttänyt laturi eikä aiemmin ole kellään perheemme jäsenistä ollut tälläistä ongelmaa?
  • Mistä löydän takuu kuitin
  • Tarvittaessa voit pyytää takuukuitin asiakaspalvelustamme. Myös laitteen tilausvahvistus käy takuukuitista.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei, minun IPhone 6s on alkanut menettämään akkua liian nopeasti, vaikka en edes käyttäisi sitä paljoa. Esimerkiksi puhelimeni sammuu kun akkua on jäljellä 17% ja akun kesto muutenkin on paljon lyhyempi kuin sen pitäisi olla. Olenkin siis miettinyt että jos veisin puhelimeni takuuseen, mutta saanko silloin mitään puhelinta tilalle vai joudunko olemaan sen ajan ilman puhelinta? Toisaalta minulla ei ole kyllä varapuhelinta...
  • Moi Rosa,

Joissain DNA Kaupoissa on varapuhelimia, varapuhelimen saatavuus selviää puhelinta huoltoon toimittaessasi.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Moi
    Päivitin Iphone Se puhelimen versioon 11.1.2.
    Nyt puhelin käy aivan mielettömän hitaasti. Mikä vikana vai voiko edellisen päivityksen 11.1.1. palauttaa, koska silloin puhelin toimi moitteettomasti
  • Minulla on Honor 7 Lite
    Huomasin tänään päivällä ettei puhelimeni tunnista kun laitan kuulokkeet paikalleen. Aamulla vielä toimi. Kokeilin auttaisiko puhelimen uudelleen käynnistys muttei auttanut.
    Uskon, että puhelimeni kuulokeliitin on mennyt rikki mutten tiedä miten. Korvaako takuu tämän, kuinka kauan korjaus kestää ja mikäli jos se joudutaan lähettämään huoltoon niin saanko siksi aikaa liikkeestä lainapuhelimen?
  • Hei Hanna,

Puhelin kannattaa toimittaa huoltoon DNA Kauppaan. Varapuhelimia ei ikävä kyllä kaikissa liikkeissä välttämättä ole saatavilla, varapuhelimen saaminen selviää paikan päällä.
    Tarkempi arvio huollosta tehdään DNA Kaupassa.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Minulla Samsung Galaxy Tab, jossa varmaankin on takuuta jäljellä, ostin sen Dna-kaupasta noin vuosi sitten. Vikana on, että Google, jota tarvitsee melkein kaikkeen, ei jostain syystä toimi niin kuin pitäisi. Laite ei käytä siihen ladattua googlea vaan toista versiota verkkoselaimen puolella. Gmailin sähköposti ei avaudu, en saa myöskään auki C-morea.  Omat hoksottimet eivät nyt riitä tämän korjaamiseen.
  • Hei, minun Samsung Galaxy S5 ei lataudu millään laturilla enää. Minne toimitan huoltoon kun meillä ei DNA kauppaa lähellä?
  • Hei Henna!

Laitetta ei välttämättä tarvitse tuoda DNA Kauppaan vaan voit asioida myös suoraan huoltoliikkeen kanssa. Löydät täältä eri laitteiden takuu- ja huoltokumppanit.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Puhelimen akku kuumentuu ja akku tyhjenee täyteen ladatusta n. 2h aikana puolilleen. Onko normaalia vai voiko akku olla viallinen puhelin siis n. 3kk vanha.
  • Jos puhelimen akku tyhjenee 50% lataukseen ilman että puhelinta käyttää on kyseessä selvä vika. Mikäli puhelinta käyttää paljon esim. pelaamiseen niin parhaatkin puhelimet tyhjenevät toki kokonaan 3-4 tunnissa.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Dna virhevastuukäsittely hyväksytty.
    Odottaa vaihtolaitetta.
    Iphone huollossa. Eli suomeksi mitä nyt odotetaan?
  • Minulla on puoli vuotta vanha honor 8. Katsoin puhelimella ohjelmaa ja yhtäkkiä äänet hiljeni. Vaikka mediaäänet täysillä niin kuuluu tosi hiljaa. Puhelin ei ole kastunut. Meneekö takuuseen?
  • Hei Jens!

Puhelimen kanssa kannattaa käydä DNA Kaupassa paikan päällä jossa ongelmaa voidaan tutkia tarkemmin ja tarvittaessa lähettää laite huoltoon. Samalla myyjä osaa varmasti antaa arvion siitä meneekö vika takuuseen. Lähimmän DNA Kaupan näet täältä: https://map.karttapalvelut.fi/dna#
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Moro! Mun Huawei P8 Litestä hajos toi kuulokerööri. Elikkäs suomeksi mikään kuulokejakki ei enään pysy sielä sisällä ja näin ollen musan kuuntelu on mahdotonta. Onko tämä mahdollista tulla korjauttamaan näin halpaan puhelimeen vai saanko kokonan uuden tilalle? Miten yleensäkkään etenemme tässä tilanteessa? Takuutakin on vielä yli vuosi voimassa.
  • Hei Sakke!

Puhelimen voi aina toimittaa huoltoon lähimmän DNA Kaupan kautta ja huoltoliikkeessä tehdään sitten viime kädessä päätös puhelimen korjaamisesta tai vaihtamisesta uuteen. Huomaathan, että käytössä rikkoutuneen laitteen tai kulumisen seurauksena aiheutuneen vian korjaaminen ei ikävä kyllä kuulu takuun piiriin.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei ! Minulla on samsung galaxy A3 2017 jossa ei kuulu mitkään äänet vaikka äönet olisivat täysillä:/ kuulokkeiden kanssa kuuluu mutta ilman ei . Kerran näin oli köynyt mutta äänet olivat tulleet takaisin  . Tarvitsen apua!
  • Hei Seela,

Käythän näyttämässä puhelintasi DNA Kaupassa niin pääsemme tutkimaan ongelmaa tarkemmin ja arvioimaan mahdollisen huollon tarpeen.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • hei pari kuukaitta vanha huawei 10, selfiekamera sumea, en ole pudottanut, kastellut laitetta, toinen kamera ihan ok.
  • Ostin kesäkuussa -17  DNA:lta Sony Xperia XZ Premium-puhelimen (799 e, pidennetty 3 v takuu). Laite ( 8 kk vanha) on nyt vajaan kahden kk sisään ollut jo 2 kertaa huollossa (mol. kerroilla viikon). Kummallakin kerralla laite on yhtäkkiä ruvennut kuumenemaan itsestään (ei latauksessa), näyttö himmenemään, sitten sammuillut itsestään ja lopulta simahtanut kokonaan (vaikka akku täysi). Mobylifen huollossa on vaan ajettu rasitusohjelma ja akkutesti. Eka kerralla mukana oli alkuper.muuntaja ja laturi mutta niitä ei ilm. edes vilkaistu..
     Pian huollon jälkeen laturi ei ladannut laitetta kunnolla (latasi hyvin hitaasti) ja vein koko laitteen taas DNA:lle. Myyjä totesi, että laturissa on jotain vikaa (ei saanut kosketusta tms)  ja lupasi uuden SONYn laturin tilalle takuuseen kuuluvana (arvo 12 e). Liikkeessä oli kuitenkin kestävämpikin laturi, jonka myyjä sanoi olevan nimenomaan SONYn laturi, sen arvo on 19 e mutta saisin sen maksamalla erotuksen 7 e. No toki otin tyytyväisenä tuon "kestävämmän" laturin (ostotosite tallessa) ja sain taas ladattua puhelinta.

No nyt kännykkäni on toistamiseen huollossa koska rupesi toissa vkl taas hommenemään ja sammuilemaan ja sitten simahti kokonaan (nyt ei laitettu DNA laittanut muuntajaa ja laturia mukaan) Minulle tuli sitten viime perjantaina huollosta imoitus, että saisin "takuuhuollon yhteydessä" alkuperäisen laturin + muuntajan hintaan 20 e ja että "muulla kuin alkuperäisellä laturilla tai viallisella laturilla lataaminen voi aiheuttaa myös latausongelmia" . (Tämä tuli tekstarilla työssä ollessani ja minulle annettiin vain 2 h aikaa päättää asiasta!) . En tietenkään huolinut niitä koska minullahan ON uusi toimiva SONYn laturi (niin tosiaan  kuvittelin..) +alkuperäinen muuntaja (ja niissä laitetakuu).  Huolto kehotti varmistamaan näiden toimivuuden. Menin heti eilen DNA:lle ja kuinka ollakaan, selvisi että liikkeestä "takuuvaihdossa" saamani laturi EI olekaan mikään Sonyn laturi vaan tavallinen yleislaturi (joka kylläkin käy vain Sonyn puhelimeen) JA sen takuu on VAIN 1 vuosi ! (kun alkuperäisen on 3 vuotta ja tottakai kuvittelin, että takuu pätee korvaavaan laitteeseenkin ja niin minun annettiin myös ymmärtää! ). Ja selvisi, että kun kävin näyttämässä  tuolloin aiemmin huonosti lataavaa laturia niin DNA:n MYYJÄN  olisi pitänyt toimittaa laturi muuntajineen Mobylifen huoltoon  kun liikkessä ei Sonyn "oikeita" latureita ole tai myydä ollenkaan. Ja että laitteen takuu ei kattaisi tuota minulle virheellisesti myytyä "Sonyn" laturia! Ei asikas voi tietää mikä on hyväksyttävä laturi ja mistä niitä saa (liikkeestä vai huollosta) kyllä se on myyjän vastuulla!
    En tietenkään tähän tyydy vaan vaadin Mobylifea toimittamaan minulle uuden laturin koska kyseessä on sekä Mobylifen että DNA:n VIRHE (huolto ei tarkistanut laturia eka huollossa ja DNA myi minulle tuotteen, joka minun olisi pitänyt saada Mobylifelta ja takuuhuollon yhteydessä ilmaiseksi.) Tiedän jo, että kumpikin firma yrittää vetäytyä virhevastuusta mutta ei tule onnistumaan! Todennäköisesti puhelimessani on valmistevika (on edellleen huollossa) mutta huolto yrittää välttää tämän väittämällä, että olen ladannut "viallisella" laturilla (tuo "väärä" laturi on kuitenkin aivan toimiva ja lataa, kyse ei ole laturista vaan laiteviasta, näin totesi DNA:n myyjäkin eilen).

Eikö siis DNA:n myyjien tule JO laitteen oston ja takuutietojen kertomisen yhteydessä pidä kertoa asiakkaalle, että takuu kattaa VAIN alkuperäisen muuntajan ja laturin, ja näitä EI voi ostaa tai vaihtaa takuuseen kuuluvana liikkeessä vaan ne täytyy AINA toimittaa huoltoon, joka ainoastaan voi toimittaa uudet tilalle Ja että asiakkaan tulee varautua useamman päivän odotusaikaan, että saa tilalle takuun hyväksymän laturin/muuntajan.  Kuinka monelle asiakkaalle tämä kerrotaan, ja kuinka moni asiakkaanne on tästä tietoinen (ennenkuin joutuu itse tällaiseen todella harmilliseen ja aikaa vievään tilanteeseen ja sen selvittämiseen)  ?? Ei  ainakaan minulle kerrottu (en olisi ostanut koko laitetta jos olisin tiennyt näin hankalasta käytännöstä!!!). Ja tämä varmasti koskee myös muita kuin Sonyn laitteita! DNA:han  lähettää kaikki laitteet Mobylifeen huoltoon (vai soveltaako Mobylife takuuehtoja mieleisekseen ja valmistajien, tässä tapauksessa Sonyn, mieleiseksi..).
    Asiakas joutuu itse DNA:n kanssa toimiessaan selvittämään liikkeen ja  huollon virheitä ja niistä aiheutuvia ongelmia (ja tiedän etten todellakaan ole ainoa!). Tämä ei ole hyväksi kummankaan firman maineelle!
  • Pari kk vanha IPhone 8 ja näyttöön tuli särö latauksessa ollessa. Meneekö se takuusta kun ei millään tapaan ollut oma vika? Puhelin ei ole tippunut missään kohtaan.
  • hei minulle on samsunga5 2016 puhelin ja nytt laturi ei toimi kunnolla se ei latan puhelin 100% olen kokelut samalaisen laturin ja se toimi että ei ole puhelimestä kiini latan välillä 32%-78 kysyn onko laturilla taku
  • Jos puhelin on tippunut korvaako takuu tämän?
  • Hei Leena!

Takuu ei korvaa käytössä aiheutuneita rikkoutumisia. Tällaisissa tapauksissa kannattaa kääntyä oman vakuutusyhtiön puoleen ja tiedustella mikä heidän käytäntönsä on.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei,

ostin viime vuonna teiltä Bose SportSound kuulokkeet. Nyt kuulokkeet ovat alkaneet pätkiä bluetooth yhteyttä. Olen kokeillut useammalla puhelimella ja silti sama homma. Mihin voin ottaa yhteyttä takuun merkeissä?
  • Hei Markus, kaikki laitteiden huollot tapahtuvat lähimmän DNA Kaupan kautta: https://map.karttapalvelut.fi/dna#
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei puhelimeni putosi lattiaan ja puhelin vääntyi mutta puhelin toimii korvaako takuu
  • Vein puhelimeni latautumaan autoon ja se alkoi lataamaan ihan tavallisesti. Kun menin katsomaan myöhemmin, puhelin oli sammunut eikä ole enää käynnistynyt.
  • mistä saisin honor8 liten akku  minulla on ollu puhelin jo vuoden ja vein sen korjamoo ne pyysivät ostamaan uuden akun

mariam
  • Tiputin pari päivää sitten tabletin maahan tämän jalkeen näyttö ei ole toiminut saan kyllä kaikki ilmoitusten äänet tai jos laitan sen lataukseen siitä kuuluu ääni. Mitä kännattaisi tehdä viedä takuuhuoltoon? Vai ostaa vain uusi?  Ja mikä tabletissa meni edes rikki?
    Haluan tietää
  • Dnalta ostettu lg g6 alkoi pikku hiljaa kuluttamaan akkua aivan liian paljon. Kuin se ei edes lataisi täyteen. Valmistajan takuuta on vielä jäljellä mutta en ole varma löydänkö osto kuitin. Puhelin on muutaman kuukauden vanha
    Pessi
  • Kaverini potkaisi jalkapallolla puhelimeeni ja se tippui ja näyttö meni rikki meneekö se takuuseen
    Jaakko
  • Ei  mene, mutta kotivakutukseen voi yrittää. Takuu ei koskaan korvaa tippuneita tai muulla tavoin itse vioitettuja laitteita.
    mie
  • Tilasin puhelimen viikko sitte ja siitä hajos näyttö onko siit takuu?!?
    Santtu
  • Mun iPhone 7+ tippu laittialle ja ny kun yritän soittaa jollekki nii puhelin sammuu joka kerta ja aiemmin kaiutin ei toiminu enää osaaks joku auttaa?
    Jokuvaan
  • Ostin 2018 vapun jälkeen iPhone 8:n eikä kuittia varmaan enää löydy, ongelmia puhelimen kanssa kun käytettynä 40,7Gt/64Gt ja puhelin ei toimi kun joka paikassa väittää vaan et tila lopussa, itse järjestelmä vie tilaa 32,32Gt. Kun poistelee sovelluksia, kuvia, videoita tai muuta sisältöä, tilaa ei vapaudu. En siis ole tyytyväinen, tai kukapa olisi kun puhelimesta on maksettu n. 800€ eikä toimi. Jos en saa toimimaan ostamalla lisää iCloud tilaa tai muuta, onko mahdollista vaihtaa enään kaupassa puhelinta tai edes palauttaa ja saada jotakin pientä korvausta.
    Pertti
  • Hei Pertti!

Ihan aluksi kannattaa etsiä apua ongelmaan Applen omilta tukisivuilta https://support.apple.com/fi-fi. Jos ongelmaan ei kuitenkaan omin neuvoin saa ratkaisua niin käythän puhelimen kanssa DNA Kaupassa paikan päällä, että myyjä pääsee tutkimaan tilannetta tarkemmin. Tarvittaessa puhelimen toimittaminen huoltoon onnistuu myös DNA Kaupan kautta.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Kiitos! Olen kyllä tuolta Applelta jo katsonut mutta ei ole auttanut, katselen tilannetta.
    Pertti
  • Hei minun samsung galaxy s8 on rupesi pariviikkoa sitten ilmoittamaan että laturin liitännässä on kosteutta tarkista se ennen latausta mitä minun täytyisi tehdä? Eikös kysyisen puhelimen pitäisi olla muutenkin kosteuden kestävä?.
    Topi
  • Nokia 6 puhelimeni näyttö ei avaudu. Mitä minun pitää tehdä. Takuu voimassa.
    Atso Alapirtti
  • Hei!

Jos puhelin vaikuttaa vialliselta, voi tämän toimittaa huoltoon lähimmän DNA Kaupan kauppa.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Moi. Puhelimestani ylikuumeni akku ja tilasin uuden. Uusi akku ylikuumenee myös eikä puhelin rupee lataamaan, laturissa ei ole mitään vikaa.
    Inka
  • Miten toimitte kun sama vika toistuu nyt kolmatta kertaa? Laite vaihdettu uuteen aikaisempina kertoina, mutta vika ilmennyt muutaman kuukauden kuluttua uudestaan.
    Pienen googletuksen jälkeen selvisi että kyseinen vika on todella yleinen laitteelle.
    Onko mahdollista esim vaihtaa laitteen uudempaan malliin, kun ei nykyinen malli selvästikkään vastaa sitä mitä te minulle olette myyneet.
    Andreas Lindström
  • Hei Andeas!

Todella ikävä kuulla toistvista ongelmista puhelimesi kanssa. Tällaisessa tilanteessa mahdollisuus puhelimen vaihtoon katsotaan aina tapauskohtaisesti yhdessä laitevalmistajan kanssa. Toimitathan puhelimen huoltoon DNA Kaupan kautta ja kerrothan, että olisit halukas vaihtamaan puhelimen toiseen malliin, mikäli tämä on mahdollista.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • ”Mallin vaihto ei missään tilanteessa ole vaihtoehto.” Näin sanoi myyjä keravan myymälässänne. Kummalla on oikeaa tietoa?
    Andreas Lindström
  • Hei Andreas,

Kuten aiemmassa viestissä kerrottiin, puhelimen mallin vaihto huollon yhteydessä on DNA Kaupan ja laitevalmistajan päätös.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Tuo lause vain saa sen kuulostamaan vaihtoehdolta, kun myyjä taas tyrmäsi sen täysin ja sanoi ettei sellaista missään tapauksessa tehtäisi.
    Andreas Lindström
  • Hei, ostin teiltä noin 2v sitten Honor 8 puhelimen,akku alkanut huononemaan eikä kestä enää edes kauan ja kuumenee käytössä liikaa, myöskin useimmiten latauksessa ollessaan käytti samalla tai ei. Jos lähettää huoltoon ohjelmistopäivitystä varten,kauan menee että saa puhelimen takaisin? Mietin kannattaako ollenkaan vai hankinko suoraan uuden.
    Mietiskelevä
  • Moi! Huollossa menee normaalisti noin viikko.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Laitanpa tänne negatiivista palautetta takuuhuollosta ja DNA:n palvelusta ylipäätään.

Tyttäreni osti Sellon DNA:sta iPhonen kolmen vuoden takuulla ja siihen SquareTraden laiteturvan reilu vuosi sitten. Puhelin lakkasi lataamasta vuoden käytön jälkeen, ja se kiikutettiin takaisin DNA:lle, joka puolestaan toimitti sen Mobylifelle takuukorjaukseen. Tällöin DNA:lla sanottiin, että jos puhelinta ei korjata takuuna, se korvataan SquareTraden vakuutuksesta.

Myöhemmin DNA ilmoitti, että puhelinta ei korjata takuuna, koska - Mobylifen analyysin perusteella - vika johtuu puhelimen saamasta tällistä ("ulkoinen vaurio"). Niinpä täytimme SquareTraden korvaushakemuslomakkeen.

SquareTrade puolestaan luisteli vastuustaan vastaamalla, että hakemuksen perusteella puhelin pitäisi korvata takuusta. Palasimme DNA:n juttusille, mutta DNA vetosi uudelleen siihen, että takuu ei kata putoamisesta tms. johtuvia vahinkoja. Tämä on yleisesti tietenkin totta, mutta tässä nimenomaisessa tapauksessa DNA:n oman "laiteturvan" toimittaja oli juuri todennut, että puhelin korjataan tai vaihdetaan takuuna. Meille ehdotettiin korvauksen hakemista kotivakuutuksesta ja pisteenä i:n päälle "turhasta" käynnistä takuukorjauksessa penättiin 30 euron maksua. Sivumennen sanoen palvelu oli hyvin alentuvaa ja kommentit tasoa "eihän autonkaan takuu korvaa, jos ajat päin puuta".

Lopputulemana joka tapauksessa oli, että DNA, SquareTrade ja Mobylife pallottelevat vastuuta keskenään; asiakkaan DNA jättää kahden alihankkijansa väliin ja pesee itse kätensä täysin. Jättämällä asiakkaansa sekä ilman takuun että maksullisen lisävakuutuksen turvaa (ja lisäksi suhtautumalla pitkäaikaisiin asiakkaisiinsa törkeän alentuvasti), DNA karkotti uskollisen asiakkaansa käsittämättömällä tavalla.
    Entinen DNA:n asiakas
  • Todellakin tutulta kuullostaa!
    DNA:n ns. asiakaspalvelun, kauppojen, huoltopalveluiden ym.ym. ainoa toiminto on hankaloittaa asiakkaan joka ikistä asiaa. Ainoa mikä toimii on ahkera laskutus.
    Nimenomaan ensin saat tarkat ohjeet asiakaspalvelulta, chatistä tms. ja kun yrität ohjeiden mukaan toimia, niin kaikki kieltävät ohjeiden oikeellisuuden ja kieltäytyvät palvelemasta.
    Esim. Sellon DNA kaupassa asiointi voi päättyä niin, että "palveleva" henkilö käskee asiakasta "painumaan muuhun DNA kauppaan valittamaan!!"
    Tapauksessani DNA:n pakkosopimuksella tyrkyttämä täysin ala-arvoinen ja hyödytön laite DNA-HUBI (Älä ikinä hanki tuota roskaa. Kunnollisen TV BoXin saa Mistä tahansa elektroniikkaliikeestä puolet halvemmalla.). Kytkykaupoilla asiakkaat huijataan ostamaan näitä matolaatikoita pitkillä määrä-ajoilla. Ja eroon et pääse vaikkei palvelu tai laite toimikaan.
    Tämän vuoden alusta asti ovat pallotelleet vastuuta sen sontapurkin toimivuudesta. Asiakaspalvelu neuvoi ensimmäisenä paikan ja päivän (Sello, Espoo), jossa voin käydä vaihtamassa laitteen suoraan uuteen. Ei tietenkään onnistunut.
    Olin yhteydessä joka kanavaa pitkin DNA:lle päin. Aina vaan vaikeammaksi kävi asia... Saamani ohjeet torjuttiin puolin ja toisin, eivätkä suostuneet myymälässä edes keskustelemaan asiakaspalvelun kanssa omista toimintatavoistaan.
    Lopulta vaadin joko palveluideni välitöntä sulkemista tai kirjallisia ohjeita HUB:in takuuasioiden hoitamisesta. Nyt heinäkuun alussa vein sen jälleen Selloon ohjeiden mukaan. Täysin kyvytön, haluton ja epämiellyttävä epäsiisti tyyppi tavasi ohjeita koneeltaan, ja alkoi vaatia laitteen pakkausta, siis laatikkoa mukaan huoltoon. Tätä täysin käsittämätöntä asiaa jankkasi siinä ihan kuin olisin hänen eväitään syönyt.
    Huollon kaveri vinkkasi etteivät he todellakaan tee sillä laatikolla mitään. Tällöin se tyyppi, turha tilan täyte, käski painua muuhun kauppaan valittamaan!! AIVAN USKOMATONTA MITEN TÄLLÄINEN PALVELU ON MAHDOLLISTA, JA KUINKA TÄLLAISIA "HENKILÖITÄ" VOIDAAN PALKATA ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN!!!
    Kyseinen eliö häipyi vauhdilla paikalta.
    Viereinen myyjä/asiakaspalvelija otti hiljaa Hubin vastaan ja pyysi vain nimen paperiin. Vajaat kolme päivää myöhemmin sain huollolta viestin, että voin noutaa huoltopalveluna uuden laitteen Sellon myymälästä.
    Saamani ensimmäisen toimintaohjeen täyttämiseen kului siis yli puoli vuotta!!!
    Vaihtaisin kaikki palveluni pois tästä törkyfirmasta, JOS ei sattuisi olemaan asuinalueeni ainoa täysnopea laajakaistayhteys juurikin DNA:n.
    Kun langaton 5G on täysillä käytössä, revitään joka ikinen sopimus puhelinliittymistä, kaistoista, laitteista, kanavista ymymym VÄLITTÖMÄSTI.
    Toivottavasti pian entinen asiakas
  • Hei,

Olen vain tässä miettinyt, että mitä takuu korvaa/ kattaa? Itsellä ei ole mitään vikaa puhelimessa kun juuri ostin uuden. Sen takia kysäsen, että jos jotain ilmenee niin tietäisin mitä takuu kattaa.
    Sonja
  • Hei Sonja!

Takuu on laitevalmistajan myöntämä, joten laitevalmistaja määrittelee takuuehdot, emmekä me DNA:n puolelta ikävä kyllä voi ottaa näihin sen tarkemmin kantaa. Lisätietoa oman puhelimen takuusta saa tarvittaessa suoraan laitevalmistajan asiakastuesta, yhteystiedot löytyvät osoitteesta dna.fi/huolto.

Yleisellä tasolla takuun piiriin eivät kuulu esim. kosmeettiset vauriot, normaalista kulumisesta aiheutuvat haitat tai vesivahingot.