takuuhuolto

puhelimeni kaiutin on lakannut toimimaan toiselta puolelta. Olen ostanut puhelimen noin 6kk sitten, voiko puhelimen korjata?

Kommentit

• Hei Veera!

Voit toimittaa puhelimen takuuhuoltoon DNA Kauppaan. Lähimmän liikkeen voit tarkistaa täältä https://locator.maplet.com/public/fi/dna.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Omassa puhelimessa näytön kans syntyny ongelmaa (xiaomi mi 8) näyttössä näkyy monessa kohtaa burn in kohtia jotka häiritsee meneekö takuuseen. Takuuta vielä voimassa
  • Hei Santtu! Tähän kysymykseen osaa vastata takuuhuoltoliike, kun toimitat puhelimen huoltoon. Laitteen voit toimittaa huoltoon joko DNA Kaupan kautta tai suoraan merkkikohtaiseen huoltoliikkeeseen, joiden yhteystiedot löydät osoitteesta dna.fi/tuki-huolto
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Hei. iPad Pro . Tulostusportti rikki. (Käytin Gigantin huollossa  sanoivat että laitteella ei ole enään huoltoa. Laite Ilmoittaa: Ei lataa. Ostettu 7.1.2017 maksettu 3 v. Täystakuu.  Saako laite hajota tässä ajassa  normaalikäytössä. ? Kysymys siis kuuluu: Onko korjattavissa Ja maksaako ?

Aila