Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Tallennus hubilla

Miten tallennan hubilla ohjelmaa katsoessani? Jos esim. haluan tallentaa ohjelmasta vain pienen katkelman? Pitäisi onnistua toisto/tauko-painikkeella mutta ei onnistu? Entä miten tallennan maksukanavia? Pitääkö ostaa erillinen laite, mikä se on ja paljonko maksaa?

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.