Tallennus näyttää vain osan Suomen peleistä?

Olen DNATV:ssä asettanut tallennukseen jääkiekon MM-kisojen pelit ja yrittänyt katsoa jälkikäteen, mutta aina käy niin, että peleistä näkyy vain 1-2 erää ja tallennus katkeaa siihen (yleensä 50:00 min tai 1:50:00). Olen missannut lähes kaikista peleistä kolmannen erän, vaikka kuinka yritän tallentaa kaikki ohjelmat pelien ympärillä. Miten saan näkyviin, vai onko tarkoitettu niin ettei voisi katsoa loppuun matsia?

Kommentit

• Ehkä ongelma johtuu noista asettamistasi peräkkäisistä tallennuksista samalle kanavalle. Voiko DNA TV:ssä asetta ao. ohjelmalle lisäaikka?
  • Ei minkäänlaisia säätöjä kuin tallenna jakso tai sarja.
  • Tietääkseni DNA TV:ssä on jonkin verran asetettu yliaikaa tallennuksille,  joten se voi tuon ongelman aiheuttaa. Urheilu harvoin menee läpi varatusa ajassa.
    Kysy neuvoa asiakaspalvelusta soittamalla.
  • matsit tuli yleensä kahdessa osassa.
    kun tallenteen 1:50 tulee täyteen, poista se.
    aloita uusi tallennus oppaan kautta ja KAPPAS!
    taas toimii suorakatselu, toki pienellä viiveellä.
    mutta kanada vei joten näkemiin. 😃