Tallennus näyttää vain osan Suomen peleistä?

Olen DNATV:ssä asettanut tallennukseen jääkiekon MM-kisojen pelit ja yrittänyt katsoa jälkikäteen, mutta aina käy niin, että peleistä näkyy vain 1-2 erää ja tallennus katkeaa siihen (yleensä 50:00 min tai 1:50:00). Olen missannut lähes kaikista peleistä kolmannen erän, vaikka kuinka yritän tallentaa kaikki ohjelmat pelien ympärillä. Miten saan näkyviin, vai onko tarkoitettu niin ettei voisi katsoa loppuun matsia?
Kengusti Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ehkä ongelma johtuu noista asettamistasi peräkkäisistä tallennuksista samalle kanavalle. Voiko DNA TV:ssä asetta ao. ohjelmalle lisäaikka?
    PW
  • Ei minkäänlaisia säätöjä kuin tallenna jakso tai sarja.
    Kengusti
  • Tietääkseni DNA TV:ssä on jonkin verran asetettu yliaikaa tallennuksille,  joten se voi tuon ongelman aiheuttaa. Urheilu harvoin menee läpi varatusa ajassa.
    Kysy neuvoa asiakaspalvelusta soittamalla.
    PW
  • matsit tuli yleensä kahdessa osassa.
    kun tallenteen 1:50 tulee täyteen, poista se.
    aloita uusi tallennus oppaan kautta ja KAPPAS!
    taas toimii suorakatselu, toki pienellä viiveellä.
    mutta kanada vei joten näkemiin. 😃
    Ensio Käämi