Tallennussäännöt

Uusi DNA hubi asiakas täällä. Peruskäyttö alkaa onnistua, mutta en ole löytänyt mahdollisuutta tehdä tallennussääntöjä, jolla esim. tallentuisi aina kaikki ohjelmat, joissa nimessä mukans esim. sana *sota*. Elisa Viihteessä on tämä tuki, entä DNA:ssa?
Tero H

Kommentit

• Ei ole DNA:lla tallennussääntöjä. Ainoastaan tallenna ohjelma ja tallenna jaksot valittavissa tallennuksessa.
    JP
  • Kappas, onpas harmi.
    Tero H