Tallennussäännöt

Uusi DNA TV käytössä. Haluaisin vanhan DNA TV:n tallennusperiaattwen takaisin. Nyt oletusarvona on, että käyttäjä haluaa aina ensisijaisesti esim. jonkin ohjelman tai sarjan kaikki jaksot. Itse yleensä haluan tallentaa vain kyseisen ohjelman tai jakson, ettei tallenteita kerry aina pilvin pimein. Nyt saa aina säädellä tallennussääntöjä uudelleen. Voiko asetuksista säätää etukäteen niin, ettei tule aina ensisijaiseksi tätä jatkuvaa tallennusta ohjelmille tai sarjoille? Kiitos.

Ari Luoma Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• REC-naapula toimii kyllä juurikin mielestäni kanssa väärin, siitä pitäisi saada vain yksijakso tallennettua, tai siis meneillään oleva ohjelma. Nyt se laittaa jatkuvan tallennuksen.

Yhden jakson sarjasta voi laittaa tallentumaan EPG:n kautta, kun valitsee "Tallenna ohjelma".

Toinen mistä valitin jo aikaisemmin, mikä järki on että tuonne tallennussääntöihin tulee joistain tallennuksista joka jaksosta "sääntö" Esim 10 uutiset löytyy itseltäni sieltä 12 kertaa ja järjestystä ei voi muuttaa, että saisi vaikka aakkosjärjestykseen nuo säännöt.
    JJJ
  • Remontilla rahoiksi on näemmä alkanut, kiitos maikkarin omaan sovellukseen laittamani muistutus. Uudessa dnatv:ssä minulla näkyy olevan tallennussääntö tehtynä, mutta ensimmäistä jaksoa ei vaan ole missään. Tulevat näyttää, tosin en tiedä vielä tallentuuko niitäkään. Usko alkaa mennä näiden tallenteiden kanssa.
    em