Tallennussäännöt

Uusi DNA TV käytössä. Haluaisin vanhan DNA TV:n tallennusperiaattwen takaisin. Nyt oletusarvona on, että käyttäjä haluaa aina ensisijaisesti esim. jonkin ohjelman tai sarjan kaikki jaksot. Itse yleensä haluan tallentaa vain kyseisen ohjelman tai jakson, ettei tallenteita kerry aina pilvin pimein. Nyt saa aina säädellä tallennussääntöjä uudelleen. Voiko asetuksista säätää etukäteen niin, ettei tule aina ensisijaiseksi tätä jatkuvaa tallennusta ohjelmille tai sarjoille? Kiitos.

Kommentit

• REC-naapula toimii kyllä juurikin mielestäni kanssa väärin, siitä pitäisi saada vain yksijakso tallennettua, tai siis meneillään oleva ohjelma. Nyt se laittaa jatkuvan tallennuksen.

Yhden jakson sarjasta voi laittaa tallentumaan EPG:n kautta, kun valitsee "Tallenna ohjelma".

Toinen mistä valitin jo aikaisemmin, mikä järki on että tuonne tallennussääntöihin tulee joistain tallennuksista joka jaksosta "sääntö" Esim 10 uutiset löytyy itseltäni sieltä 12 kertaa ja järjestystä ei voi muuttaa, että saisi vaikka aakkosjärjestykseen nuo säännöt.
  • Remontilla rahoiksi on näemmä alkanut, kiitos maikkarin omaan sovellukseen laittamani muistutus. Uudessa dnatv:ssä minulla näkyy olevan tallennussääntö tehtynä, mutta ensimmäistä jaksoa ei vaan ole missään. Tulevat näyttää, tosin en tiedä vielä tallentuuko niitäkään. Usko alkaa mennä näiden tallenteiden kanssa.
  • Uusi DNA TV hubilla.
    Tallennussääntöjen poistaminen ei onnistu.
    Kertynyt jo isomäärä "sääntöjä", joille tallennusta ei tapahdu, eikä ole tarkoituskaan. Nuo turhat säännöt eivät kyllä näy sovelluksissa (iOs, anroid) eikä Web versiossa.
    Muutoinkin noitten sääntöjen muokkaus tulisi saada yksilöidymmäksi.

• Onkohan ne kaikki mitkä ei poistu yksittäisen ohjelman "sääntöjä", eli noita mistä aikaisemmin tuossa valitin. Tekee joka tallennukselle "säännön" tonne, jos siinä lukee "sarja", niin nämä samat näkyy moobiilissa, noita yksittäisiä ei. Ja tosian niitä ei voi poistaa. Mutta noi "sarja" merkityt voi.

Mobiilissa noi on myös aakkosjärjestyksessä. Hubilla ties missä sekasotkussa.
  • Pertti OJJJ

Sama vika täälläkin! Tallennussääntöjä hubissa ihan kiitettävästi mutta Ipadissa vain halutut säännöt. Hubissa näköjään elokuvatkin on "jatkuvassa tallennuksessa" Eilinen Papillon leffa tallentuu myös seuraavan kerran! Ja sääntö ei ole poistettavissa.

• Kun ja jos tämä ongelma joskus saadaan korjattua, toivoisin, ettei taas kerran asiakkaat joutuisi tekemään kaikki tallennussuunnitelmat uusiksi.
  • Olkoon sarjan- t. yksittäisentallennuksen "sääntö", minä en ainakaan voi niitä poistaa, Hubilla.
  • Sama havainto. Hubin tallennusäännöt-osioon jää jäljelle tallennussääntöjä, jotka eivät enää ole voimassa ("haamuja"). Ne saa pois kun Asetukset-osiossa valitsee Käynnistä sovellus uudestaan-vaihtoehdon. Uudelleen käynnistyksen jälkeen jäljelle jääneet tallennusäännöt ovat samoja kuin näkyvät Android-sovelluksessa ja webissä.

Tämä ongelma poistuisi ymmärtääkseni, jos hubi osaisi päivittää/hakea tallennussäännöt pilvestä aina kun menee Tallennussääntö-osioon eikä näyttäisi jotain vanhaa paikallista tietoa.
  • Tämähän on pelkkä tallennusloki.

Toivottavasti pian korjataan ja myös säännöt näkyviksi ja muokattaviksi myös siinä vaiheessa kun tallennuksen tekee. Tallennus pitää voida tehdä myös ilman EPG-data koskapa ei ole koskaan ollut eikä tule olemaan 100 prosenttinen taikka virheetön.
  • Onko enää olemassa tapaa tallentaa kaikki elokuvat (ja ohjelmat joissa on sana elokuva)? Kun katsomisen laatu on selkeästi heikentynyt päivitysten tuoman sekavuuden takia, eipä rajattomalla tallennustilalla ole enää merkitystä. Tai toki voi mennä 2 vuotta vanhoihin tallenteisiin, että löytää jotain järkevää. Koko hoito muistuttaa liikaa maksu-tv:tä kausineen ja mitäänsanomattomine kuvakkeineen, olematta oikeasti maksu-tv. Tai no joo, ainahan lisämyyntiin pyritään, mutta minä haluan ennenkaikkea tallentavan digiboksin pilvipalvelussa. Hubi ohjailee ihmisen katsomiskäyttäytymistä 1-0.