Tallentaako DNA asiakkaiden selaushistoriaa tai metadata tietoa nettiyhteyksistä?

Tallentaako DNA asiakkaiden selaushistoriaa tai metadata tietoa nettiyhteyksistä?
GDPR-Suomi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Löydät kaiken tiedon tietosuojasta ja GDPR:stä sekä tietosuojaselosteemme osoitteesta https://corporate.dna.fi/tietosuoja
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kyllä kaikkea dataa säilytetään jonkun aikaa, kunnes se ei ole enää tarpeen lain mukaan, käsittääkseni kai ainakin 6 kk ajan säilytetään.

Minua ei kiinnosta jos operaattori voisi nähdä missä surffailen.

Google on pahin vakoilija, joka tietää millaisesta viihteestä tykkäät, ja millaisilla sivuilla käyt ja mitä haluat ostaa jne. Vakoilusta pääsee eroon.

Irtisanomalla netit ja liittymät.
    Asiakas 1M
  • Hei Iiro (DNA),

Katselin DNA:n tietosuojaselosteen läpi, mutta en löytänyt mitään tietoa siitä, että DNA tallentaisi asiakkaiden selaushistoriaa. Tarkoittaako tämä siis, ettei DNA tallenna sitä?
    GDPR-Suomi
  • DNA:n verkkoa ja viestintäpalveluja käyttäessä tallentuu viestin välittämisen yhteydessä järjestelmiin välitystietoja, muun muassa tiedot puheluiden ja viestien osapuolista, puhelun kesto ja tapahtuma-aika. Myös sijainnista, yhteyden reitityksestä ja tiedonsiirtoprotokollista tallentuu tietoja.

Esim. DNA:n laajakaistapalveluiden käytöstä tallentuu käyttäjään liitettäviä tietoina esim. IP-osoite, laitteen käyttöjärjestelmä, istuntotunniste, istunnon aika ja kesto ja tiedonkeruun kanava (internetselain, mobiiliselain ja selaimen versio).
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • DNA Iiro:

Mutta DNA ei tallenna itse vierailtuja sivustoja?

Ymmärrän kyllä, että DNA tallentaa niin sanottua metadataa​, mutta kysymykseni ei liittynyt siihen.​​​
    GDPR-Suomi
  • Tallennamme vain niitä tietoja, jotka ovat myös mainittuna DNA:n tietosuojaselosteessa.