Tallentaminen kovalevylle

Miten tallennan dna hubin kovalevylle?

Kommentit

• Hei Joni!

Kovalevyn käyttöönotto
    Jos kytkit asennuksen yhteydessä DNA TV -kovalevyn TV-hubin takana olevaan USB-liitäntään, laite ilmoittaa käyttöönoton tässä vaiheessa "USB-asema yhdistetty".
    Valitse kaukosäätimen nuolinäppäimillä "Määritä siirrettäväksi tallennustilaksi” ja paina "OK".  Tämän jälkeen hubi valmistelee kovalevyn tallennuksia varten.

Tallennus

Mene perinteiseen ohjelmaoppaaseen kaukosäätimen "Guide"-painikkeella.

Voit selata tulevia ohjelmia kanavittain nuolinäppäimillä, "OK"-painike näyttää ohjelman lisätiedot.
    Tähän kohtaan ilmestyy ohjelman tietojen palkissa "tallenna".

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Kiitos! Onnistui.
  • Ohjelma oppaassa lukee vain vaihda kanavalle ja ohjelmasivulle ei ollenkaan tallenna.
    Samoin tietokoneen ohjelmaoppaassa ei pääse tallentamaan maksukanavia. Ilmais kanavat kyllä onnistuvat....

• Hei, televisiomme ilmoittaa muutaman minuutin välein Usb-asema yhdistetty. Mitä tälle voi tehdä?

Katja Pitenius-Vliek
  • No ei vissiin liity hubiin mitenkään? Laita se usb muisti kunnolla paikoilleen tai vaihda usb porttia telkassa testiksi. Tietty irrottamalla kaikki rojut tuo herajakin pitäsi poistua.
    JJJN