Tallentaminen kovalevylle

Miten tallennan dna hubin kovalevylle?

Kommentit

• Hei Joni!

Kovalevyn käyttöönotto
    Jos kytkit asennuksen yhteydessä DNA TV -kovalevyn TV-hubin takana olevaan USB-liitäntään, laite ilmoittaa käyttöönoton tässä vaiheessa "USB-asema yhdistetty".
    Valitse kaukosäätimen nuolinäppäimillä "Määritä siirrettäväksi tallennustilaksi” ja paina "OK".  Tämän jälkeen hubi valmistelee kovalevyn tallennuksia varten.

Tallennus

Mene perinteiseen ohjelmaoppaaseen kaukosäätimen "Guide"-painikkeella.

Voit selata tulevia ohjelmia kanavittain nuolinäppäimillä, "OK"-painike näyttää ohjelman lisätiedot.
    Tähän kohtaan ilmestyy ohjelman tietojen palkissa "tallenna".

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Kiitos! Onnistui.
  • Ohjelma oppaassa lukee vain vaihda kanavalle ja ohjelmasivulle ei ollenkaan tallenna.
    Samoin tietokoneen ohjelmaoppaassa ei pääse tallentamaan maksukanavia. Ilmais kanavat kyllä onnistuvat....

• Hei, televisiomme ilmoittaa muutaman minuutin välein Usb-asema yhdistetty. Mitä tälle voi tehdä?

Katja Pitenius-Vliek
  • No ei vissiin liity hubiin mitenkään? Laita se usb muisti kunnolla paikoilleen tai vaihda usb porttia telkassa testiksi. Tietty irrottamalla kaikki rojut tuo herajakin pitäsi poistua.
    JJJN
  • Hei, en onnistu tallentamaan Eurosport, cmore  jne kanavia kovalevylle. Mistä löydän ohjeet tähän.
    Kiitos
    Merja
  • Kyse hubista Merja? Onnistuuko joidenkin kanavien tallennus kuitenkin? Samallailla ne kaikki sinne tallennetaan. Jos kokeilet tallentaa IPTV kanavia, niin se ei onnistu sitten mitenkään, vaan pitää virittimen kautta saatavia kanavia tallentaa...
    JJ
  • En hankkinut DNA TV-kovalevyä TV-hubin yhteydessä. Voinko kovalevyn kytkeä näin jälkeenpäinkin? Mitä se maksaa - en löydä näiltä sivuilta hintaa?

AVK
  • 84e maksaa ja tuolta saa:
    https://kauppa4.dna.fi/TV/Televisiot-ja-oheislaitteet/DNA-Hubin-kovalevy/p/VMISC00004

Sivuvaikutuksena saattaa tosin tulla hermojen menetys 😀
    JJJ
  • Ei menny vielä hermot, mutta varmaan pian jos ongelmat jatkuu.
    Onneksi on mahdollisuus katsoa lähetykset telkun kautta, jos on kotosalla, ilman hubia.
    On nimittäin ilmennyt jo jonkunaikaa jatkunut ihmeellinen häiriö jonka olen tulkinnut johtuvan jatkuvasta tallennuksesta kovalevylle.
    Ruutu menee mustaksi kun lähetys/tallennus alkaa eikä kuva palaude ennenkuin lähetys päättyy. Tallenne kyllä jää kovolle katsottavaksi ja toimii.
    Minulla on muutama ohjelma ohjelmoitu jatkuvaan tallennukseen, ja joskus katsoisin niitä "suorana".
    Tämä häiriö alkoi MTV3HD ma-to klo 16.30 (emännän lemppari ja häneltä meni hermot) tulevan ohjelman kohdalla, on jokapäiväinen ilmiö ja toistuu nyt usein muillekin tallennuksille.

Muitakin Bugeja toki löytyy useita, mutta ei taida marmatus kannattaa.
    Ootellaan vuodenvaihdetta, mistä löytyy paras HD tarjonta ja ottaako DNA kantaa näihin asiakkaitten palautteisiin.

N-ryhmän päivitykset olleet hubissa lokakuusta ja kokonaistoiminta 80 prosenttista,.
    nyt alkoi tyytyväisyys prosentit tippua.

Pertti