Tallentaminen kovalevylle

Miten tallennan dna hubin kovalevylle?

Kommentit

• Hei Joni!

Kovalevyn käyttöönotto
    Jos kytkit asennuksen yhteydessä DNA TV -kovalevyn TV-hubin takana olevaan USB-liitäntään, laite ilmoittaa käyttöönoton tässä vaiheessa "USB-asema yhdistetty".
    Valitse kaukosäätimen nuolinäppäimillä "Määritä siirrettäväksi tallennustilaksi” ja paina "OK".  Tämän jälkeen hubi valmistelee kovalevyn tallennuksia varten.

Tallennus

Mene perinteiseen ohjelmaoppaaseen kaukosäätimen "Guide"-painikkeella.

Voit selata tulevia ohjelmia kanavittain nuolinäppäimillä, "OK"-painike näyttää ohjelman lisätiedot.
    Tähän kohtaan ilmestyy ohjelman tietojen palkissa "tallenna".

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Kiitos! Onnistui.
  • Ohjelma oppaassa lukee vain vaihda kanavalle ja ohjelmasivulle ei ollenkaan tallenna.
    Samoin tietokoneen ohjelmaoppaassa ei pääse tallentamaan maksukanavia. Ilmais kanavat kyllä onnistuvat....

• Hei, televisiomme ilmoittaa muutaman minuutin välein Usb-asema yhdistetty. Mitä tälle voi tehdä?

Katja Pitenius-Vliek
  • No ei vissiin liity hubiin mitenkään? Laita se usb muisti kunnolla paikoilleen tai vaihda usb porttia telkassa testiksi. Tietty irrottamalla kaikki rojut tuo herajakin pitäsi poistua.
    JJJN
  • Hei, en onnistu tallentamaan Eurosport, cmore  jne kanavia kovalevylle. Mistä löydän ohjeet tähän.
    Kiitos
    Merja
  • Kyse hubista Merja? Onnistuuko joidenkin kanavien tallennus kuitenkin? Samallailla ne kaikki sinne tallennetaan. Jos kokeilet tallentaa IPTV kanavia, niin se ei onnistu sitten mitenkään, vaan pitää virittimen kautta saatavia kanavia tallentaa...
    JJ