Siirry uusimpaan kommenttiin

Tallenteet ei näy selaimessa vaikka näkyy appissa

Miksi jotkin tallenteet ei näy selaimessa mutta näkyy puhelimen appissa? Milloin korjataan tämä vika?

Kommentit

 • Hei Merili!

  Jos DNA TV -tilauksesi on juuri päivitetty uuteen DNA TV:seen, päivittyvät vanhat tallenteet näkyviin 48 h kuluessa. 

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Olen päivittänyt jo aikoja sitten. Nyt osa uusista tallenteista ei näy heti selainversiossa. Kun katsoo tallennelistan appissa, näkyy siellä jo ne tallenteet. Ne tulevat selainversioon joskus vasta viikon päästä. Ei auta sivun päivitys eikä uloskirjautuminen. Tätä on jatkanut jo ainakin useita viikkoja.
 • Millä selaimella käytät DNA TV:tä?
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Chrome selain Macissa. Testattu myös että ei toimi Safarissakaan. Appi on iPhonen viimeisin versio. Selain, appi ja käyttikset päivitetty viimeisimpään versioon. Voisiko oleelliset kysymykset kysyä kerralla niin ei tarvitsisi montaa viestiä? Mitä muuta haluatte tietää?
 • Tuskin tietävä tuollaista vikaa, siksi kyselevät. Ei ole ainakaan tänne foorumille kukaan muu edes asiasta valittanut, joten ei taida olla tiedossa DNA:lla ollenkaan.

  Ei ole omalle kohdallekkaan sattunut moista, joten parempi tehdä vikatiketti asiakaspalveluun, niin ovat ainakin tietoisia viasta.
 • Ei toimi täälläkään selaimessa Chromella Macbookissa.
  Janne Hietala
 • Uuden käyttöliittymän julkaisun jälkeen ei ole toiminut selaimessa kuin satunnaisesti hyvin. Pääsääntöisesti ei huonostikaan. Toisto pätkiija, jos pätkii, androidilla voi katsoa selaimessa jumittunutta tallennetta häiriöttä.
  Kaikkea täältä ja muualta löydettyjä kikkoja kokeiltu.
  Kun jämähtää tallenteen katselu selaimella, yhteyttä testattu katsomalla youtubea, netflixiä ja prime videota. Nämä toimivat virheettä.
  SOK

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.