Tallentuvan ohjelman katselu tallennuksen aikana

Kuinka saan katseltua parhaillaan tallentuvaa ohjelmaa alusta? Esim. elokuva on alkanut 21, ja laitettu tallentumaan. Haluaisin alkaa katselemaan elokuvaa alusta vaikkapa klo 21.30. Kuinka tämä tehdään?
DoeJohn Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• DNA:n Pilvitallenteissa ei onnistu mitenkään, kovalevyltä onnistuu varmaan laitteessa, kun laitteessa.
    JJ
  • No jopas! Kuinkas näin keskeinen toiminto voi ylipäätään puuttua, aika käsittämätöntä... Voisiko DNA:n edustaja antaa tähän virallisen kommentin, ja tietysti tiedon, koska tällainen moka tuotteistuksessa korjataan.
    DoeJohn
  • @JJ
    Tarkennatko hieman, ”laitteessa, kun laitteessa”? Eli jos tallennan sille ainoalle kovalevylle, jota DNA TV Hubi tukee, niin voin sitten katsella siellä olevaa tallennetta vaikka omalla iPadilla?

Silloinhan tuon hubin pitäisi jotenkin jakaa kovalevyn sisältöä verkkoon,  jota kautta sitten siihen pääsee käsiksi jollain muulla DNA TV -sovelluksella. On kai se teknisesti toki mahdollista, mutta näinköhän..?
    DoeJohn
  • Kun ei ollut tietoa millä laitteella tai mistä (verkosta/kovolta) yrität tallenteita katsoa kesken kaiken, niin tarkoitin, että Kovalevyllisellä laitteella tuo onnistuu merkistä tai laitteesta riippumatta. (myös hubilla jostain valikosta, voi aloittaa paikallisen tallenteen kesken ohjelman.)

Nettiin se hubi ei kovalevyn sisältöä pukkaa, joten sitä kovalevyn sisältöä ei voi katsoa kun sillä samalla hubilla jolla tallennus on tehty.

Saapa nähdä tekeekö DNA tuolle älyttömyydelle mitään (ettei voi pilvitallennetta katsoa, kuin vasta ohjelman+jälkiajan jälkeen), laitoin aikaisemmin Tuotekehitysjohtajalle tänne viestiä että katsoo vaikka kuinka Elisa Viihteen verkkotallennus toimii ja ottaa siitä oppia!
    JJ
  • @JJ

Joo siis DNA TV Hubista on kyse, näin kun DNA-tvpalvelun foorumilla ollaan :-).

Elisa Viihteestä on pitkä kokemus, joten tuntuukin ihan uskomattomalta, ettei DNA TV tue tällaista itsestään selvää toimintoa. Mun käytössä tallennuspalvelu on tällaisena lähes käyttökelvoton, kun lähes kaikki tallennukset varsinkin iltaisin tulee katsottua suunnilleen samoihin aikoihin kuin se ohjelmakin, mutta ei ihan. Enkä usko, että olen ainoa.

Koitan nyt vielä sen kovalevyn kanssa, mutta se on taas sidottu laitteeseen, eli niitä tallennuksia ei sitten muilla vehkeillä katsella :-(.

Surkeaakin surkeampi juttu @DNA!
    DoeJohn
  • Hei! DNA TV:n verkkotallenne ei ole heti katsottavissa, tällä kestää hetken aikaa ohjelman päättymisen jälkeen valmistua. Kyseessä on DNA TV:n ominaisuus.

DNA Iiro palveluneuvoja
  • @DNA Iiro
    Se tulikin jo selväksi, että kyseessä on ominaisuus. Koskahan tämä käytettävyyden kannalta vakava puute hoidetaan kuntoon? Ja sellainen suositus olisi paikallaan, että DNA:n myyjät koulutettaisiin kertomaan tästä siinä myynti-rapissaan. Kaiken maailman turhaakin turhempaa Android TV -tingeltangelia DNA TV kyllä sisältää, mutta ei sitten käytön kannalta ihan keskeistä toimintoa. Ja silti myyjät kehtaa kehua, kuinka paljon paremmasta tuotteesta on kyse kuin kilpailijoilla. On niillä pokkaa...
    DoeJohn
  • Myyjän tehtävänä on myydä eikä esitellä tuotteen huonoja puolia. Asiakkaan asia on kysyä hänen kannaltaan oleellisia asioita.
    Mainittu asia on ollut DNA TV:n pilvitallenteissa alusta lähtien, kuten sekin, että pilveen ei voi tallentaa maksullisia kanavia.
    Nuo ominaisuudet löytyy kotilaitteista.
    PW
  • @PW
    Näinhän se on. Sitten on toki sellaisiakin myyjiä, jotka osaavat kertoa tuotteestaan kokonaisuuden, myös sen puutteet avoimesti kertoen, sellaisiinkin oon toki törmännyt. Ei taida olla niitä DNAlla. Mutta joo, tyhmä aasiakas tässä vaan marisee :-). Ei tullut ees mieleen, että tämä oleellinen ominaisuus tuotteesta puuttuu.

En tiedä, mikä tuo mainitsemasi ”kotilaite” on... kotona tää hubi mulla ainakin on :-). Ja Elisan vastaavalla tuotteella tallennuksen katselu kesken tallennuksen toimii. Sitäkö tarkoitit ”kotilaitteella”? Maksukanavien kanssa tällä jutulla ei oo mitään tekemistä... ai niin, mutta eihän tällä edes voi katella HBO Nordicia.

Aika susi vehje tuo hubi tuntuu olevan muutenkin, äänet tulee kuuluviin ehkä kolmannen tai neljännen käynnistysyrityksen jälkeen. Onneksi netissä tehdyn kaupan voi purkaa, se on tässä nyt seuraava episodi.
    DoeJohn
  • Kotilaitteella taskoitin laitetta, missä tallennusmedia on kotona (esim. Hubiin liitetty DNA:n kiintolevy tai tallentava digiboxi.
    Hubi on petojen sukua - susi jo syntyessään ja on vieläkin.
    PW
  • Ok. Tosiaan Elisa Viihde tekee tallennukset niin ikään pilveen, eikä ole mitään ongelmaa alkaa katsoa tallennetta vaikka tallennus on vielä menossa. Kyseessä ei siis ole tekninen este, vaan DNA:n tapa (kyky?) tuotteistaa palveluaan.

Ensin päätin antaa tälle vielä sen verran armoa, että kokeilen toimintaa tuon kovalevyn kanssa. Mutta nyt, kun tässä yritän kovalevyä odotellessa katsoa yhtä Ylen kanavalta tullutta tallennetta pilvestä, on äänisynkka niin pahasti pielessä, että katsominen tekee melkein kipeää... Ja sama tallenne Elisan puolella, ei mitään ongelmaa äänisynkan kanssa. Eli vika ei ole lähetyksessä vaan DNA:n tallenteessa. Ei jaksa tätä roskaa enää.

Eniten kyllä ihmetyttää se, että miten tällaista tuotetta saa edes kaupata...
    DoeJohn
  • DNA:lla homma toimii toisin. Verkkotallenteen katselu vai alkaa (10-30) min:n kulutta siitä kun ohjelman tallennus on loppunut. DNA taitaa vielä laittaa tallennukseen jonkin verran yliaikaa.
    Kannattaa hankkia sellainen palvelu, joka vastaa omia toiveita.
    PW
  • Jep. Tämä ongelma ratkesi mulla niin, että irtisanoin koko palvelun, kun oli se 30 päivän katumisaika vielä voimassa. Onneksi muitakin löytyy.
    DoeJohn
  • Samaa mieltä tästä DNAn kyvystä tuottaa palvelua. Lisäksi puuttuu tallenteen kuvakelaus. Ominaisuus joka on ollut jo -90 luvulla Vhs-videoista. Käsittämätöntä !
    Mika Linden