Taloyhtiö netti ja WiFi

Ainakin kahdessa eri taloyhtiössä Pohjois-Tapiolan alueella DNAWelho, taloyhtiönetti ja kodin WiFi ovat tappokombinaatio. Kotien reitittimieb langalliset yhteydet toimivat, mutta WiFi lakkaa toimimasta tasaiseen tahtiin. Joissain taloyhtiössä kaapelimodeemi on tuotu koteihin asti, kerrostaloissa rappujen jakokaappiin ja sieltä johdoilla huoneistoihin. DNAWelhon verkkohierarkiassa jossain ylemmällä tasolla on tahatonta tai tahatonta kädettömyyttä konfiguraatioissa (wifi ja eth pakettien profiilit ja viiveet ovat erilaisia ja wifi lakkaa ajoittain toimimasta ilman resettiä. Vai lähettääkö DNA sitten kotona oleviin purkkeihin ajoittain vääriä asetuksia).

Ainakin yksi tietämäni toimimaton modeemi on uunituore kaupasta. Ja kaikissa näissä WiFi-yhteys tietokoneista (päätelaitteista) modeemiin toimii, mutta ei modeemeista internettiin.

Puhelimella vika numeroa 40 min odotusta ilman vastausta. Joten en todellakaan voi suositella DNAWelhon taloyhtiöversiota ja luulen, että lähtee parilta taloyhtiöltä pois.
Käyttäjä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ja siis tuo WiFi yhteyskin internettiin tietämissäni tapauksissa (ainakin 6 huoneistoa kahdessa yhtiössä) toimii joskus, mutta lakkaa sitten itsekseen toiminasta, joten kyse ei ole modeemien asiakaspuolen asetuksista. Kyse ei myöskään ole wifi-verkon ilmatilan ajoittaisesta täyttymisestä.
    Käyttäjä
  • Moikka! Alueelta ei ole tehty yleistä vikailmoitusta ja mainitsemasi ongelma kuulostaa todella kummalliselta, joten ilman tarkempia asiakastietoja voimme vain arvuutella syitä näin tukifoorumin kautta.

Ilmoitathan kaikki keräämäsi tiedot meille vikapalveluun niin pääsemme kohdistamaan vikaselvityksen oikeaan paikkaan, esim. jos vika ilmenee vain tiettyyn aikaan tai muuta vastaavaa