Taloyhtiö netti, operaattori vaihtuu

Asun Vantaalla ja taloyhttiössä ollut Dnan/welhon kaapeli jo yli 10v ja nyt myös Dnan taloyhtiönetti(valokuitu plus) jonkin aikaa.

Nyt jostain käsittämättömästä syystä yhtiön hallitus päätti vaihtaa palveluntarjoajan Elisaksi, ilmeisesti loppuvuonna/vuodenvaihteessa tms. Ja minulla on vuosia jatkunut kaapeli-tv kanavatilaus(2x8 kanavan mix plus tv-kortti joka digiboxissa) ja nyt myös 24KK määräaikainen 400M valokuitu plus kiinteä netti ja sen modeemi, ollut keväästä asti.

Joudunko luopumaan Dnan palveluista vai voiko ne jatkua vaikka yleinen operaattori vaihtuu taloyhtiössä? Joka olisi sääli sillä Elisan vastaavat palvelut ovat suoraan sanottuna surkeita, varsinkin kaapeli-tv.

Kommentit

 • Hei Rami!

  Kun taloyhtiössä vaihtuu operaattori, siirtyy koko talon kaapeliverkko uuden operaattorin hallintaan ja samalla kaikki vanhat kaapeli-tv ja kaapelilaajakaistapalvelut irtisanotaan, myös määräaikaiset, ilman lisäkuluja.
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Tekikö yhtiön hallitus päätöksen kysymättä asiasta yhtään mitään talon asukkailta.
  Oliko operaattorin vaihto asia esillä kevään yhtiökokouksessa.
 • "Joka olisi sääli sillä Elisan vastaavat palvelut ovat suoraan sanottuna surkeita, varsinkin kaapeli-tv.     "

  Ei muuten ole, Elisa jakaa yhä mm. radiokanavia verkossaan mutta Dna pyrkii radiokanavien jakamisesta eroon! Ja mitä tulee kanavien määrään niin Elisa pääsee kyllä vähintään samaa mitä DNA.
  Lisäksi kun katsoo Dnan L-pakettia niin siinä on kanavien määrä vähentynyt kokoajan ollen nyt enää 23 mutta hinta ei vaan laske, Elisalla määrä Elisa Mix L-paketissa on huomattavasti suurempi.
  Elisa siis vetää pidemmän korren tässäkin asiassa.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.