Taloyhtiölaajakaista myöhässä

Miten voi olla, että taloyhtiölaajakaista on myöhässä 2 kuukautta siitä mitä on sovittu ja arvioitu. Arvio on toki aina arvio mutta tässä mennään yrityksen sisällä pahasti mönkään kun me asukkaat emme tiedä millon saamme netin kotiimme tällä hetkellä.
Alun perin 3.10 laajakaistan piti olla jo valmiina mutta siirtyi lokakuun loppuun ja siitä 22.11 ja vieläkään ei ole tietoa netistä (kytkennästä).
Kyselin toimituskoordinaattorilta mikä mättää niin lokakuun myöhästymisiin vastattiin, että kaivuutöitä ei ole saatu aloitettua ja 22.11 myöhästymiseen sanottiin äsken niin, että uutta kytkentäpäivän arviota ei ole tiedossa?! Kaiken kruuunaa se, että hän(DNA) ei tiedä sitäkään, missä vaiheessa kaivuutyöt on sillä kysyin onko ne jo tehty?
Vuosi 2022 ja yritys ei tiedä asiakkaitten projektien etenemistä? Olisiko aika uudistaa järjestelmä (koko yritys)…
Taloyhtiömme laajakaista on jo tilattu helmikuussa ja toukokuussa tullut viimeinen tiedote koko asiaan liittyen (3.10 internet kytketty postinen).
Taitaa olla niin että nettiä ei tule ennen kun huhtikuussa jos kerta kaivuutöitäkään ei saada aloitettua. Aika ruuhkaa on jos 8-9kk sisällä ei saada kaivuutöitä aloitettua.
Niko

Kommentit

  • DNA ulkoistanut kaivuuhommat,piuhojen vedot  ja asennukset jollekkin ulkopuoliselle urakoitsijalle,jonka aikataulusta ei ole mitään tietoa.Varmaankin on halvintarjous voittanut.

    Urakoitsijat,aliurakoitsijat,aliurakoitsijoiden aliurakoitsijat,haalivat sopimuksia itselleen,eikä pysty tekemään mitään sovitussa ajassa.Näin ollen asiakkaat kärsivät ja palvelun tarjoaja DNA ei sitten tiedä mistään mitään.
    Aqualung
  • Oma kokemukseni on, että DNA ei asioden tilasta kerro mitään asukkaalle. Pitää laittaa Isännöitsijä asialle.
    Maankaivuutyöt ovat aina ongelmallisia, etenkin alueilla, joissa tapahtuu paljon kaavamuutoksia yms. Maankaivuu edellyttä aina kaapelointireitillä olevien maanomistajien luvat ja siinä saattaa olla maanomistajien välisiä kiistoja. Luvat hankkii operaattori, jonka jälkeen työ tilataan urakoitsjalta - ehkä myös halutaan maankaivuu tehdä sulan maan aikana. Tällaiset asiat eivät kuulu asiakkaalle.
    PW

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.