Taloyhtiöliittymä: heikko suojaus

Langaton netti toimii mainiosti, mutta puhelimella ja pädillä Wi-Fi herjaa heikkoa suojausta. Herja sanoo seuraavaa: "WPA/WPA2 (TKIP) -verkkoa ei pidetä suojattuna. Jos tämä on Wi-Fi -verkkosi, määritä reititin käyttämään suojaustyyppiä WPA2 (AES) tai WPA3.

Onko verkko siis turvaton ja mitä pitäisi tehdä? Asetukset näyttävät olevan samalla tavalla kuin modeemin ohjeessa. Modeemi (kaapeliliittymä) on ainakin viisi vuotta vanha, joten johtuuko siitä?
Jookos Kookos Ilmoita asiaton sisältö