Siirry uusimpaan kommenttiin

Taloyhtiön DNA Netin aktivoinnin ajankohta

Kun uudiskohteen DNA Netin aktivoi osoitteessa dna.fi/tlk niin alkaako sopimus heti? Onko sen alkamista mahdollista viivästyttää? Haluaisin, että liittymä on kunnossa muuttapäivänä, mutta en turhaan haluaisi maksaa liittymästä mitä en vielä pääse käyttämään.

Kommentit

  • Taloyhtiön netin aktivointi ei johda laskutukseen, jos tilaa vain ilmaisen perusnopeuden. Maksullisen nopeuden voi sitten tilata, kun se sinulle sopii.Uutiskohteen tiedot eivät välttämättä näy netissä, ennen kuin se on kytketty talyhtiönettiin. Sopimus syntyy, kun se tehdään.
  • Lisänopeuden voi tilata haluamaansa päivään soittamalla asiakaspalveluun. PW puhuu mitä sattuu taas, mikä lie kylähullu kyseessä.
  • Hei VM! Verkkokaupan kautta tilatessa palvelu alkaa mahdollisimman pian tai esim. modeemin postista hakemisen jälkeen jos tämä on tilauksessa mukana.

    Pystymme laittamaan tilauksille tietyt alkamispäivät asiakaspalvelusta ja myynnistä, maksuton myyntipalvelumme p.0800 550044 auttaa mielellään asiassa (Ark. 9–20, la 10–16. Numero on maksuton).
    DNA Iiro palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.