Taloyhtiön laajakaista.

Miksi en voi vain aktivoida liittymää käyttöön vaan väkisin tyrkytetään modeemia enkä pääse eteenpäin. Nykyään kun voi ostaa moisen vaikkapa käytettynä. Ei kiinnosta alkaa soitteleen myyntiin tms enkä edes voi palvelunumeroon soittaa. Kaikkia sitä näkkee ku vanahaksi ellää.

Kommentit

  • Kirjoita sähköposti palvelu@dna.fi. Kerro sinne asia ja modeemisi modeeminumero ja tietosi. Huomioi, että Valokaapeli Plus modeemilla saat lisänopeutta, mutta muilla modeemeilla vain ilmaisen nopeuden.
  • Oletin, että taloyhtiölaajakaista on uuden systeemin mukainen. Vanhan systeemin taloyhtiölaajakaistoihin saa perusmodeemillakin lisänopeuksia.
    DNA:n kirjeestä selviää mistä on kyse.
  • Onko Taloyhtiölaajakaistassa erityisehtoja modeemille? Nykyään suosittuja ovat AVM FRITZ!Boxit, ilmeisesti nämä toimivat?

  • En näe mitään syytä, miksi FRITZ boxit eivät toimisi taloyhtiölaajakaistassa, jos ne on vähintään 24/8 kanavaisia. Toki tuolloin pitää olla modeemitoteutus ja modeemin numero pitää kertoa DNA:lle.
    Eri asia on sitten kannattaako se. Olisi järkevää ensin tarkistaa tloyhtiön sopimuksesta, sisältyykö modeemi korvauksetta yhteyteen, vai onko se ostettava.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.