Taloyhtiön netti

Olen uuteen asuntoon muuttaessani hankkinut DNA valokuitu plus 400M netin asuntoon, hintaan 34.90€/kk. Nyt taloyhtiööni tulee taloyhtiönetti DNA:lta ja sama nettiliittymä maksaa 10€/kk vähemmän sen kautta. Pystynkö päivittämään nykyisen liittymäni suoraan siihen, vai pitääkö vanha kytkeä pois käytöstä ja tehdä uusi sopimus taloyhtiönetistä?

Kommentit

• Moi Ville!

Tässä tapauksessa vanha sopimus pitää irtisanoa ja päivittää tilaus uuteen taloyhtiönettiin. Tämä hoituu näppärästi asiakaspalvelun kautta joko soittamalla numeroon 044 144 044 tai laittamalla viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta.