Siirry uusimpaan kommenttiin
Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Taloyhtiön netti ja modeemi siihen, kun ei saa kuukausimaksullista

Eli tuossahan tuo ylhäällä suurimmaksi osaksi jo onkin.

Eli meillä on ilmainen 10mb netti taloyhtiössä, mutten saa sitä käyttööni koska en saa kuukausimaksullista modeemia.

Eli mistä hankin oman modeemin joka siihen käy?

Kommentit

 • Hei, jos modeemin hankinta ei onnistu Maksuaikasopimuksella kuukausierissä, voi sen hankkia kertamaksulla DNA Kaupasta.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Ongelma on siinä että kaikki tarjoavat vain sitä kuukausi maksullista.
  Enkä tiedä mikä modeemi ostettuna siihen sitten käy. Hyvä olisi myös, jos sen voisi ostaa normaalilla kotiin/postiin toimituksella. Kaupja?

  Kyse on siis Oulusta ja 10mb netti.
 • Kauppoja siis 😀
 • Asiakaspalvelussa voimme tarkistaa mikä modeemi osoitteeseen sopii ja tarvittaessa modeemin voi tilata myös nettikaupastamme.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Ok, jätin asiakaspalveluun viestin jossa kerroin osoitteen ja muun oleelisen.

  odottelen nyt sitten yhteydenottoa.

  Kiitos 😀

 • Eikö modeemi kuulu mukaan sopimukseen.
  Ilmaista liittymää ei ole.
  Ainaskin meillä on 5,20€ / KK.
  Sidottu vastikkeeseen.
  Liittymä 10/1M + Vuokramodeemi + TV-Ohjemakortti.

  https://postimg.org/image/lgf3pvt7t/​​​

 • Hei.
  Voiko näitä Dna valokuitumodeemeja ostaa käytettynä? Netissä paljon myynnissä vaatiiko muuta kuin piuha seinään vai pitääkö dna asiakaspalvelun tai vastaavalta jotain toimia?
  Ilmainen taloyhtiölaajakaista joka kuitenkin dnan valokuitumodeemin vaatii
 • Kyseinen laite pitää asiakaspalvelusta lisätä asiakkuudellesi ja kytkeä tilaamasi yhteys juuri tuohon kyseiseen modeemiin. Sopivan laitteen voit toki hankkia haluamallasi tavalla.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • No näin olen käsittänyt vielä kun  asiakaspalvelu osaisi sen myös kytkeä 3 kertaa jo soitellut asiasta
 • Erkki: Olehan rekisteröinyt asiakaspalvelussa taloyhtiölaajakaistan asiakkuudellesi. Oletko varma, että taloyhtiölaajakaista on Valokaapeli Plus modeemi toteutuksella, eikä ethernet- toteutus?
  Jos käytettynä olet ostanut modeemin, eihän se ole vielä edellisen omistajan asiakkuudella?
  58,80 € hintaan niitä myydään DNA:n verkkokaupassa (takuukorattuja).
 • PW
  No lähinnä siksi soitellut asiakaspalveluun kun eihän tuo anna minun rekisteröityä sieltä. Koska valittaa joka kerta että asiakastiedoistani ei löydy kyseistä valokuitu modeemia, ja joka kerta esittää vain että ostaisin sen. MAC numeroa joka tässä mallissa on modeemi numero olen sinne antanut mutta ei tunnu asia etenevän (asiakaspalveluun siis).
  58,80e ei paha hinta tuosta modeemista, mutta sain tuon halvemmalla kuitenkin.Tiedossa kuitenkin ennakkoon että sitä tarvitsisen vain 10kk ajan mitä tässä asun.
 • Ja jos tuo nyt sattuisikin olemaan edellisen asiakkaan nimissä, niin totta ne DNA:n päässä sen näkisivät ja osaisivat sen poistaa, mutta kun ei niin ei. Ehkä joku päivä osuu osaava asiakaspalvelija kohdalle
 • Erkki: Asiakaspalvelun pitäisi nähdä, jos modeemin liittäminen asiakkuudelle ei onnistu. Aikaisempaan asiakkuuteen tehtyä linkitystä ei voi noin vain poistaa, elle ole varma omistajuuden vaihtumisesta.
 • Ekki: Pyydä edellistä laillista omistajaa poistamaan modeemi asiakkuudeltaan.
  Olethan kytkenyt modeemin antennirasian TV-pistokkeeseen koaksiaalikaapelilla mukana tulleen DNA:n kahtiajaon avulla? Kahtiajako voi myös olla viallinen?
  Annoithan modeemin sarjanumeron oikein asiakaspalveluun (modeemin takapanelissa valkoisessa lapussa P/N tai modem-kohdasta)? Asiakaspalvelun pitäisi tietää, kumpi numerosarja liittämiseen tarvitaan. Näissä modeemeissa ei ole perinteistä Chip ID numeroa.
 • Olethan Erkki nyt viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044, niin tarkistetaan että tilauksellasi on kaikki kunnossa.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • A.) Mistä tiedän että yhteys on kytketty, laitoin eilen tilaukseen tuon taloyhtö netin. Eli vielä ei ole modeemia mutta...

  B.) Miksei DNA verkkokauppa näytä kuin kuukausimaksullisia mahdollisuuksia ostaa modeemi kun voisin ostaa sen ensi viikolla käteisellä, eli maksaa koko hinnan 82 euroa.
 • Jos kyseessä on ethernet laajakaista niin saat tekstiviestillä ilmoituksen kun netti on kytketty. Kaapelilaajakaistan osalta yhteys toimii kun noudat modeemin postista ja modeemi pääsee vain linjoille.

  Modeemit myydään maksuaikasopimuksella, kertamaksulla modeemin saa mm. DNA Kaupasta ja loppulaskun maksuaikasopimukselle voi tilata asiakaspalvelun kautta
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Loppulaskun maksuaika sopimukselle? Eli tuo ei anna tilata yhtään mitään nettikaupasta ja se olisi hyvä kun modeemin saisi tilattuna kotiin/postiin. Siihen on syynsä kun tässä ei juuri nyt voi liikoja juosta kaupungilla 😀

 • Kari: Soita asiakaspalveluun ja sovi asia siellä.
 • Olen muuttanut vuokra-asuntoon missä on vuokranantajan tarjoama nettiyhteys. Miksi olette hinnoitelleet modeeminne ainakin mulle liian kalliiksi. Ja mistä saa ostaa käytetyn sopivan modeemin.
 • Hei Marja!

  Modeemivalikoimamme löydät nettikaupastamme ja tuolta voit hakea oikeanlaista modeemia taloyhtiössäsi käytetyn tekniikan perusteella. DNA Kaupoista saattaa lisäksi olla saatavilla edullisempia takuukorjattuja laitteita.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Marja: Jos vuokranantaja sen tarjoaa, pyydä modeemi häneltä. Jos kyse on taloyhtiölaajakaistasta, selvitä DNA:n asiakaspalvelusta kuuluuko taloyhtiön sopimukseen modeemi ja miten sen sitten saisit.
 • Onko mahdollista rekistöröityä dnan asiakkaaksi kun on maksuhäirintämerkintä'.'?Taloyhtiömme on ottanut liittymän mikä sisältyy vuokraan',mikä menee suoraan palkastani,mutta modeemi pitää ostaa itse
  Tk
  Ps.olen valmis esim.maksamaan takuumaksun
 • Teija: Ei kai taloyhtiön tarjoamaan nettiin tarvita takuumaksua - pelkkä rekisteröinti riittänee. Takuumaksu tullee kuvioon, jos haluaa lisänopeutta.
  Soita asiakaspalveluun ja varmista, kuuluuko modeemi taloyhtiösopimukseen. Samalla kuulet millaisen modeemin tarvitset. Jos se on ostettava, niin sen voinee ostaa DNA-kaupasta - maksamalla käteisellä.
 • Teleoperaattorit kusettaa taloyhtiölaajakaista-asiakkaita. Netistä selvitin halvan n. 30€ keralla maksettavan reitittimen. Yrittivät myydä kuukausimaksullisia reitittimiä. Mulla meni eri kaupoissa juoksemiseksi, kun teleoperaattorit ovat tehneet kaikkien kauppojen kanssa sopimuksia. että myyvät aina heidän kuukausimaksullisia. Viimein Gigantista sain haluamani tuotteen!
 • @jrytty
  Tämähän riippuu taloyhtiökaistan tekniikasta.
  30€ ei saa uutta kaapelimodeemia, siksi kuukausimaksu voi olla monelle parempi. Huijaus tulee siitä, että myyvät "modeemia" Ethernet talouksiin (joka teilläkin varmaan on kerrotun perusteella). Siihen kun ei tarvi DNA:n tarjoamia vehkeitä reitittämään, ja tähän jos useamman koneen haluaa, alkaen hinta on sen 10€ kytkimestä > aina usean satasien wifi6 purkkeihin, mutta onhan ainakin valinnan varaa.

  Usein löytyy myös taloudesta joku vanha purkki, jonka tuohon Erhernettiin voi kytkeä säätämällä reitittimeksi (Adsl-modeemi tai vastaava).

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.