Tango tv.

Miksi tango tv ei näy, maksamme 100€/Kk.
Eeva-Liisa

Kommentit

• https://www.tangomarkkinat.fi/ajankohtaista/TangoTV-kanavapaikalla-17--15.html
    "Rockwayn televisiointi Seinäjoelta näkyy myös Elisan ja Telian, sekä Ålcomin ja Griditin kaapelikanavilla paikalla 17 (IPTV:n kanavapaikalla 21)."
    Eli ei näy DNA:n kaapeliverkossa.
    Youtuben kautta näkyy.
    M. T.
  • Eikös DNA kaikessa tyhmyydessään poistanut aikoinaan kaapeliverkostaan,
    kanavat 17 ja 18.Nyt pitää olla se huvittava huvitus hubi,
    että kyseiset kanavat näkyy.

Aqualung
  • Tangomarkkinat tuli ja meni mutta kanavan lähetykset jatkuu PulseTV nimellä. Sieltä tulossa Fresbeegolf kilpailun finaali nyt elokuussa. Kyseessä ei ole aikajaettu eikä 24/7 televisio kanava kuten ilmeni aiemmasta.
    Niittyvesi